oscar
2 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Filme çok büyük beklentiyle başlamıştım. Ama malesef beklentimi karşılayamadı.Herkes bu filmi çok övüyor ama mesela bence Oscar almayı hak etmiyor. Herkes şimdi dislike atacak bana ama ben beğenmedim. Biraz boş geldi. En iyi animason filmi dedikleri Shrekin böyle çıkmasına çok şaşırdım. Ama yine de idare ederdi. Eğer evde sıkılıyosanız izleyebilirsiniz.
Döneme damgasını vurmuş efsanevi 2000'li yılların sinema filmiydi. CD'si hala evde durur. Seslendirmeler için Özellikle Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil'e teşekkürler. Gerçekten çok sempatiklerdi. 8/10
Masalları altüst etmesiyle yarattığı harika yan karakterleriyle animasyon dünyasında devrim niteliğinde bir animasyonduki devamından üç devam filmi geldi ve açtığı yolda onlarca animasyon çekildi.
Eğer içinizde bir çocuk barınıdıyorsanız ve onu biraz şımartmak istiyorsanız size Shrek i önerebilirim.Ben bu yapımı oldukça beğendim.Sonuç olarak Shrek e 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.......