İlk yarısını bölgedeki sefalet ve açlığa ayırıp diğer yarısında tamamen iki karakterin ilişkisine odaklanması filmin samimiyetini sorgulatmıyor değil.Martin Campbell iyi bir Bond filmi çekmiş olmasına rağmen vasat bir yönetmendir.Burada da iki konuyu birbiri içinde eritmek yerine kalın çizgilerle ayırmayı tercih edip kolay yolu seçmiş görünüyor.Daha iyilerine sıkça rastladığımız ortalama yapımlardan.
Ortalama bir film.Hikaye daha güzel ve çarpıcı anlatılabilirmiş.Süresi uzun ve yer yer sıkıyor ama oyunculuklar falan iyi özellikle Cliwe Owenınki.Boş vaktiniz varsa izleyin derim ama çok harika bişiy de beklemeyin.7/10
güzel film.konu ve işlenişi başarılı.bana göre müslümanların imajı kötü gösterilmiş.ama film batı dünyasını da eleştirmiş bunu da göz ardı etmemek lazım.ama herşeyden önce bir film olarak izlenmesi gerekir
en sevdiğim aktör olan Owen yine harika bir performans sergilemiş.Ancak Angelina jolie nin canlandırdığı karakter evli olmasına rağmen yaşadığı ilişki aşk olarak sunulur ve kutsanırken film boyunca, kocası rolündeki linus roache nin eşini aldatması basit bir aldatma olarak sunularak bir çifte standart söz konusu..Her zaman ki gibi müslümanlar hem cahil hem de barbar olarak sunulmuş..Tek iyi taraf CIA yasadışı silah kaçakçilığından milisleri silahlandırmasından az da olsa bahsedilmiş olmasıdır.
gerçekten hoş ve bir sonraki sahnesinde ne olacağını merakla bekleyeceğiniz bir dram.clive owen bu filmde oyunculuğu ile göz dolduruyor.izlemenizi tavsiye ederim.
Jolie oyunculukta eh idare eder cinsten ; Ama Owen çok çok iyi rol çıkarmış. Filme gelince kesinlikle bu kadar yüksek notu hak etmiyor. Gerçekleri yansıtmaması bir yana kimin ne yaptığı pek de aşina olmayan bir yapım. Hele de filmin sonu bi hitap kılmış ortaşeker filmi.NOT:Filmdeki başrol oyunculardan suflörüne kadar kim var kim yok servetlerinin dörtte birini Afrika’daki yardıma muhtaç insanlara yollasalar diye sölemek geliyor insanın içinden ama...!
Çok iyi işlenmiş bir film konusu bakımından olsun oyuncular bakımından olsun her bakımdan başarıl olan bir film... eleştirmenler tarafndan her nekadar da olumlu tepkiler almamiş olsada bence iyi bir film=)
Aşk adına, insanlık adına hep bir şeyler yapmak isteyip de ama asla cesaret edemediğim olayların anlatıldığı bu filmi daha önce nasıl izlemedim diye kendime çok kızdım. Kendime gelemedim, sadece kendim için yaşamak midemi bulandırdı. Film kesinlikle etkileyiciydi, acıydı, heyecanlıydı...