Beyond Borders
    4,2
    Beyond Borders hakkında görüşlerin ?

senward
    senward

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    sadece aşk üzerine kurulu olmaması çok güzel ve farklı farklı ortamlar meydana getirilip çok güzel noktalar yakalanmış bence çok güzel
    nehirulusy
    nehirulusy

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    inanılmazz güzel bir film...dünyada neler yaşandığını o kadar ii anlatmışlar kii etkilenmemek mümkün değil..mutlaka seyredilmeli!! ve filmde onca şeyin arasında yaşanan aşk ise filmii her açıdan tamamlamış!clive owen ve angelina jolie uyumuda göz dolduruo
    drema
    drema

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Vallahi ne desem bilmiyorum ki!
    Konu muhteşem, oyuncular muhteşem, filmin temposu iyi ama tam da bu noktada, yani "tempo"da beni sıkan bir ritm vardı yine de. Ciddi ciddi ilerleyen bir filmin hiç gitmediği izlenimine kapıldım nedense.
    Ama yine de güzel bir ahengi ve çok vurucu bir finali var. İzleyin, derim...
    En azından "BiLMek" için...
    (Ayrıca en iyi öpüşme sahnelerinden biriyle karşılaşacaksınız, sakın şaşırmayın: Sakin, tutkulu ve suskun...)
    sumeyrabayramoglu87
    sumeyrabayramoglu87

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Clive owen daima beğendiğim bi oyuncu olmuştur.Angelina jolie de bu filmediki oyunculuğuyla daha da kendisini geliştirmiş.Filme Türkiyede pek rastlamadım ama izlediğimde çok beğenmiştim.Boş bir aşk filmi değil,gönderdiği mesajlar var anlatmak istedikleri var.Sonuç olarak çok etkilenmiştim ve güzel aşk filmleri artık yok diyenlere güzel bi seçenek bence.