hayatımda izlediğim en kötü korku filmi olabilir. Filmi izlerken olayın ne olduğunu asla anlamadık.Kime ne olduğu belli değil olay akışı sıfır. Uykumuz geldi resmen izlerken. sonuna kadar izleyemedik bile tavsiye etmiyorum sırf bu yorumu atmak için hesap açtım hayatınızdan bir buçuk saat çöp olsun isterseniz buyrun izleyin
Kız arkadaşımla geldik sıkıldık valla tam yarıda bırakıp kalkmalık film olmuş bi konu yok anca bağrış çağrış keşke çizgi filme gitseydik daha çok korkardık
Ben hayatımda bu kadar saçma aptal bir film görmedim. Korku filmi mi izledim kanlı videolar mı belli değil. Buna en düşük puanı vermek bile ödül olur. Midem bulandı hiç zevk almadım filmden
Acayip kötü filmin ilk yarısında çoğu izleyici bizimle beraber çıkıp gitti , kurgu efekt iğrenç kendimize Türk halkı olarak üzülüyorum her her konudan neden gerideyiz , Öner’i olarak sorarsanız komedi filmi olarak gitmenizi tavsiye ederim
Abi boyle bi sacmalik olamaz. Net hayal kirikligi. Filmin konusu var ama ciddi anlamda sacma sapan. Iyi yorumlara gercekten kanmayin diger filmlere gore karar verip gitmeyin. Filmde bol miktarda ciglik ve makyaj var o kadar. Fazlasiyla kopuk ve yikik bi film olmus..
şöyle özetleyeyim filimde konu anlatımı hiç yok neredeyse kıza ne oldu ne bitti ölen adam kim hiç anlatılmadı bunu filimin en sonunda ufak bir geçiştirme ile söylediler onun haricinde tek beğendiğim ama onun da yarım yamalak olduğu camideki tübeye dua sahnesiydi onun haricinde filim gerçekten berbat olmuş. Dabbe Serisinin Yeni Filminin Çıkmasını Dört Gözle Bekliyorum.Yaparsa Hasan Karacadağ yapar.
Film güzel sayılır ama bazı bölümler arasında bir kopukluk var gibi kesik kesik tam diyorsunuz tamam korkudan gideriz ama o bölümler çok kısa tutulmuş sadece ani ses yükselmeleri ile korkutulmaya çalışılmış bence filmin en korkutucu sahnesi küçük kızın babaannesini boğmaya çalıştığı sahneydi cinli sahneler biraz daha çok tutulabilirdi ağzımızın tadıyla bi korkamıyoruz ama film 3,5 tam notu bence filmin sonunda da gidin görün
FİLM VASAT BEKLENTİYİ KARŞILAMIYOR FİLMİN 2.Cİ VE 3.CÜ FİLMLERİNİN COK COK ALTINDA AYRICA TEK BASINA DA İZLENEBİLİR O KADAR KORKU VERICI BI SAHNE YOK!!
film çok kötü sakın para vermeyin. korku filmlerini sürekli takip eden insanım ancak durum şu ki bu kadar kötü bir filmle ben karşılaşmadım. filmde yerinden zıplatan korkunç anlar var korkutucu ancak kurgu, olay falan bence çok kötü. tavsiyem İZLEMEYİN ÇOK KÖTÜ
Merhaba sabahtan beri izliyorum anlamaya calisiyorum hic birsey anlamadim halbuku siccin serisini cok begenmistim bana sacma geldi coktamerak ediyordum filimi hayel kirikligina ugradim malesef ya konuyu hala cozemedim of yaniye boyle yaptniz keske yonetmenligi ben yapsaydim daha guzel cekerdim