tek kelime ile harikaydi..hikaye sadık kalarak. yan rol ve sahneler ön planda değildi.. filmin sonunda mutlu bir anı ve hikâye yerine sabit konuya sadik kalmalari filmin etkisinde olmamizi sağladı. bakalim dabbe 7 bu filmin üzerine çıkabilecek mi ?
Daha kötüsü olamazdı diye düşünüyorum. Efektlerden başlayayım 4 ve 5. Filmden eser yok kesinlikle amatörce. Ben ki korku filminden benden çok korkanını görmedim, gözlerimi bir an bile kapama ihtiyacı duymadan izleyebildim. Yapımcılar farkında değil ama cinli filmlerinde seyirci cinin alt edilebilmesi için mücadele görmek istiyor takva ve dua değil.. Küçük kızın oyunculuğu bir harika resmen harcamışlar kızı bu filmle... Hele Selim kısmına daha ayrı gerildik bir hikaye bundan çok yarım bırakılamazdı Selim'in annesinin ruhu tarafından rahatsız edilme nedeni sadece Azra ile evlenmek istemesi olamaz. SELİM'İN KARDEŞİ NEDEN SAKATMIŞ NEDEN NASIL ÖLMÜŞ. Cinler altınlar üzerinden ne gibi mesaj vermek istiyor lütfen dikkate alın bu eleştirileri, yok yere 1,5 saat zaman kaybettik. Başka hiçbir getirisi yoktu. İzleyenler 4D salonda izlemesin. Salon efekti filml alakalı değil sadece dikkat dağınıklığı oluşturuyo. Efekt ile film arasında ahenk yok. Yapımcı değilim izleyiciyim ama senaryo dur aklıma bişey geldi de ben bunu kağıda dökeyim gibi
Beklediğim gibi bir film değildi, ürkütücü sesler haricinde korkulacak birşey bulamadım görsel efektlerin sahiciliği yoktu. son on dakikaya kadar asla anlam veremedim en iyi tarafı merak uyandırmasıydı sanırım. Serinin en korkunç filmi kesinlikle değildi.
Hani bazen gecenin bir yarısı ulusal kanallarda düşük bütçeli , böyle havada uçan köpek balığı olan filmler vardır ya heh işte tam anlamı ile o seviyede bir film. Hayatımdan çalınana 1 saat 30 dakika için avukata vekalet vermeyi dahi düşündüm...
Ya ben bu kadar saçma basit kalitesiz bir film görmedim ses kalitesi iğrenç ötesi bişey de bazen anlayamadım hele ben o fotoğrafa çok taktım 12 sene önceki fotoğraf hicmi değişme olmaz ya fotoğraf da az genclestirseydiniz milleti adamlar hiç yaşlanmamis 12 sene geçmiş ya hepsi aynı korkunc dediniz masalalh reklamı iyi yaptınız ama saçma bir film di reklam için meraktan gittim tebrik ederim bu kadar iğrenç bir filmi sunduğunuz için paramo verin Alper Mestçi
Filmin tüm serisini izlemiş biri olarak bir film beğenilirse, ikincisinide çekin, üçüncüsünüde çekin ama beşincisine gelmeden bir son verin lütfen. Hemen her filmde aynı oyuncuları görmeyi geçtim her filmin hikayesinin köyde olmasınıda geçtim şayet filmde çok fazla kopmalar vardı. Nerede korkacağımı bilemez oldum tam dedim korkucaz iyi gidiyo bi anda tadımlık bi titretip bıraktı. Diğer serilerin çok gerisinde kalmış bir flim bana göre. Seyırcilerin ilk yarısında korkup kaçtık demesini anlamsız buluyorum, ikinci yarısındada pek bişey yoktu filmde en korktuğum sahne kuyumcu selimin altınları küçük gölete dökmesiydi. Cidden tüylerim diken diken oldu..
Berbat ötesi. Boşa zaman kaybı. Korku filmi profesörüm diyebilirim. Bana biraz inanan güvenen değil izlemek yakınından geçmez. Saat şuan 04.00 ve u film için geçirdiğim zamana yazık. Haram olsun.
Normalde cin filmi izlediğimde bir hafta uyuyamazdım çok korkardım hiç etkilenmedim ev halkı mal çok tuhaf hareketler yapıyor çok komik güldüm ayrıca konu çok karışık bi bağlanmadı kopukluklar vardı sonu beklediğim gibi olmadı yinede emeği geçen herkese teşekkür ama hiç korkmadım etkilenmedim korkunç olması için bütün efektler kullanılmış her yol denenmiş buda çok yapmacık olmuş malesef
Çok kötü, abartıldığının 1000 kat aşağısında rezalet bir film olmuş. Kurgu kötü. Konu kötü. Hiç bir oyunu, diğerlerinden ayıracak hiçbir artısı yok izlemeyen boşuna para verip izlemesin
İstanbul Pendik cinema Neomarin Ben 18 yaşındayım kadın gişe çalışanı kimliğim olduğuna rağmen beni ve arkadaşlarımı filme almadı 18 yaş üzeri dedi i ve asabi ve ters konuştu filme alınmadık bundan şikayetçiyim !!
Konu bütünlüğü yok. Hikayeyi anlayamadım. Filmdeki Azra'nın sevgilisi Selim, Annesi ve Altınlarla ne alakası var konunun anlamadım. Yinede gidilmeye değer korkmak için.
Berbat bir film... Konular birbirinden çok kopuk... Suya atılan altınlar ne oldu mesela...??? Nerede siccin 4; nerede bu film... Tespih gibi uç uca eklenmiş sahnelere daya kasvetli bir müzikle bööööö sahnelerini, onların toplamı da sanırım 15 dakikayı geçmez. Yani Yaklaşık 90 dakikalık film aslında 10-15 dakikalık bir filmmiş... Filmin tek artısı; Merve Ateş isimli kızımız... Tek başına almış filmi sırtlamış... Gerisi tırışkadan nağmeler... Ha halı üzerindeki ani jumpscare iyiydi ama bu da korku filmi be arkadaş o kadar olsun yani... Sözün özü, bol reklamlı, çok böööööö lü sıfır senaryo, sıfır konu, notum 2... Param kudurdu diyorsanız gidin... Siz bilirsiniz....
Filmin başından itibaren tüh ve ilk yarisini kaçırdım havasına girdim çünkü filmde bir konu yok direk olaylara giriyor ve konusuz manasız bir film tamamen vakit kaybi