kamil esen
3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Tavsiye edilebilir statüsünde olmayan bir film kanaatimce . Sundance için tebrikler! Tabi bir sanat eserini şiddetle beğenen ile acımasızca eleştiren kutuplar keskinleşmişse o eser için bir sıradışılık da var denilebilir.
Bu filmin 18 günde çekildiğine inanamıyorum en fazla 2 günde çekilmiştir. o astronot kıyafeti neydi tavukların patlaması adamın o tavuk kanıyla pisliğiyle 1 gün geçirmesi elini yüzünü yikamamasi muhtarın ilk günkü sacma sapan halleri daha sonra normalleşmesi defin sahnesi bile eksiklerle dolu. Olaylar arasındaki baglantisizliklar. Buna rağmen insan bu saçmalıklara alışıyor ve filmin bittiğini anladığında bu neydi şimdi diyorsun.
Çok güzel filmler izle babamcim cinm baba ve oğlu ile takip beyeni atrim söz konusu vvvv çok güzel bir kzin yılında uyu er ve erbaş ve erler yemin etti kış lastiği denetimleri devam k çok güzel bir kzin r çok güzel bir kzin yılında uyu yavrum diye sana özel bir kzin yılında uyu yavrum sen benim en çok güzel bir yer yok tiktok var ban yok yy da yaşyorum ama bu sefer de kalp gumgum ati çok güzel bir kzin yılında uyu yavrum benim uzun süre devam k çok güzel bir kzin yılında uyu yavrum benim uzun süre devam ediyor ak parti ilçe başkanı ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın savaşı söz ola kese savaşı söz ola kese savaşı söz ola kese savaşı söz ola kese savaşı söz ola kese içinde bir fotrafini atrsin aşkım benim aşkım hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı hı DJ Akman Bir Fidan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Recep Tayyip
Çok kötü laaan. Netflix 4. Sıraya gelmiş izleyelim dedik hayatımdan 2 saat çalması yetmezmis gibi verem başlangıcı olabileceğini düşünüyorum akmıyor akmıyor saçma sapan gereksiz sahneler
Barru Kucukcaglan'ı severim, yuksek beklentiyle filme basladim. Ilk 20dk arkadaki muziklerden hicbir soyleneni duyamadım. Senaryo-oyunculuk abartili ve berbat. Kisaca tam bir hayalkirikligi.
herhangi bir yerli dizinin bir bölümünü izleseniz daha hızlı geçerdi. filmde konu falan yok. bir boşlukta saçmalıkların içinde bir o yana bir bu yana ilerliyor.
Baa-yıl-dıım böyle Türk filmleri görmeye alışkın olmayanlara ya da ha şimdi bişey olacak ha oldu diye beklenti içine gireceklere uygun bir film değil baştan sona msj içeren mükemmel bir filmdi ...Dini sorgulama, ekolojik sistemin içine edişimizin işlendiği şekil falan harikaydı harikaaaa!
Klasik bir sanat filmi....Ne dram ve komedi ikisi de yoktu, bir tür belirtmek gerekirse ödül kazanmasi icin yapilan klasik sanat filmleri kategorisine sokabilir,mantiksiz ve sacmaydi