3,3
Direniş Karatay hakkında görüşlerin ?
9 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tarih geleceğin aynasıdır sen tarihini bilmezsen, birileri gelir sana puslu bir ayna tutar, sende gördüklerine inanırsın... Harika bir yapımdı emeğinize sağlık
16 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok kötü Selçuklu bu kadar kötü anlatılabilirdi! Sanki selçuklu değil de İslamiyetten önceki bir Türk devletini anlatmış gibilerdi. Tarihsel değil aksine senaristin tarihte yaşamış büyük zatları kullanarak kendi hayalindeki yansımasını gösteren bir kurguydu. Tam bir hayal kırıklığı!
18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
tarihimizi bu kadar güzel yalın ve temiz anlatan bir film daha izlemedim. Keşke böylesi güzel yapımların devamı olsa, keşke tarihimizi, dönemleri, dinimizi sapla samanı birbirine karıştırmadan anlatan yapımları hep izleyebilsek. Karatay bir baş yapıt emeği geçenlere sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız. Hep var olun
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
çok başarılı bir proje türk milletinin bu dünya felsefesini güzel anlatıyor bayağı gaz veriyor tebrikler projedekilere.filmdeki duygu ve mantık gayet orantılı.iyilik ve kötülük meydanda.bazı ülkülere selam çakması da sürprizli çok akıcı yormuyor film selamlar
9 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tarihi ele alışı ve görselliği ile dikkat çeken başarılı bir yapım. Zengin kadrosuyla oyunculuklar harika. Kısacası gidin İzleyin.
10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Son derece güzel başlayan, ancak sonu sıradan bir film. Sanki para bitince filmi de bitirelim denmiş gibi, erken final yapan diziye benzemiş. Her şeye rağmen emek harcanmış, para harcanmış övgüye layık bir film olmuş.
İlk yarı ne zaman bitti, anlayamadım. Bir solukta film arası yazısı çıkıverdi karşıma. Ancak ikinci yarıda konu biraz dağıldı ve bağlantılar kopmaya başladı. Bir anda kardeşler düşman oldu, sonra Moğol Komutanın odasında Karatay belirdi. Oğul öldü, sevgili öldü, nasıl oldu da o kargaşadan kurtuldu, Noyan neden vazgeçti, ne zaman film bitti... Ortalık karıştı... :)
12 Mart 2018 tarihinde eklendi
Bence hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Oyuncular Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan ve özelikle Yurdaer Okur mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. Hikayenin final sahnesine bakılırsa sanki ikincisi gelecekmiş gibi duruyor. Tabi ki bu tür filmler desteklenirse daha güzelleri çekilecektir. Herkes yorumuna saygı duyuyorum ve herkesin kendince bir yorumu mutlaka olacaktır. Bırakın da o yorumu başkaları değil siz belirleyin. Tabi ki filmi izleyerek...
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
İzleyici olarak, beyaz perdede daha kaliteli işler görmek istediğimizden yakınır dururuz. İşin gülünç yanı, kalite aradığımızı söyler, en olmadık, en özensiz filmleri gişede zirveye taşırız. Bu bir tercihtir. Kalite ve emek mi, kolay tüketim ve popülarite mi..? Daha iyi işlere yapımcı ve senaristleri teşvik etmek, bu camiayı yönlendirmek izleyicinin talebine bağlı. Ülkemiz için çok kıymetli bir çalışma. İzleyici tarafından destek görmeyi hak ediyor. Yolu açık olsun..
10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Cok guzel bir film yaptiklari icin emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.Bazi eksiklikleri olabilir ama bence cok guzeldi herkesin eline saglik.Duyguyu cok iyi islemisler☺☺☺
7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Daha iyisi mümkün müyüd, herseyin daha iyisi mümkün, ancak efektler, seslendirme, savas sahneeri oldukca inandirici ve gercekci, kadro iyi hal böyle iken milyon dolarlar ile dünya icin cekilmis prodiksionlar iye kiyaslayip olmamis demek cok acimasizca . 10 üzerinden 8 ve 5 üzerinden 4 verilecek oldukca iyi bir film. Ne yazik ki Amerikan Pastasi ve Amerikan Sapigi gibi sacma , Yüzüklerin Efendisi gibi hayal ürünü filimler bizde bir kesimin daha cok tercih ettigi filimler, eee ne de olsa Amerikan mensei hangisinde siz karar verin .