3,3
Direniş Karatay hakkında görüşlerin ?
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
geçmişimizi bilip geleceğimize yön vermek için tarihimizle ilgili güzel filmlerin çekilmesi gerek , Direniş Karataya büyük beklentilerle gittim beklentimin yarısını karşıladı doğrusu Kösedağ Savaşı sahneleri gerçekten çok kaliteliydi , filmin ikinci yarısı kopuk kopuk ve finali hiç beklemediğim şekilde bir anda kesildi , özetle güzel film ama daha iyi olabilirdi finali
30 Mart 2018 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izleme fırsatı buldum.
Açıkçası gitmeden kafamda birçok soru işareti vardı. Ancak filmden çıktıktan sonra o kadar mutluydum ki. Demek ki biz de bu tarz filmleri çekebiliyormuşuz. Hiç dert etmeyin ve kesinlikle gidin. Çekim kalitesi, oyunculuk, hikaye vs. alanlarında son yıllarda izlediğim en güzel filmdi.
1 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü tarih filmiydi,yapmacık roller,tarihle ilgisi olmayan bir hikaye,kurgu basit...Tek kelimeyle iğrençti.
9 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş. KTO Karatay Üniveristesine ve emeği geçen herkese tarihimizi böyle güzel anlattıkları için sonsuz teşekkürler
10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tarih kokuyor (: bir milletin var oluşu ve yok olmak bilmeyen kızıl elma arzusu. Asla bitmez türkün varoluşu
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tarihimiz açısından konu çok güzel ve önemli fakat yeterince çalışmamışlar. Filmde teknik hatalar ve teknik mantığı hatası var, örnek veriyorum bütün ömrünü orduda geçirmiş bir asker kolları ve kasları çok kalın ve güçlü olmalı halbuki filmdeki askerlerin kolları kız kolu gibi. Diriliş Ertuğrul dizisindeki savaş ve kılıç teknikleri bu filmdekilere göre çok daha gelişmiş ve kaliteli. Makyaj hatası var. Müziği çok zayıf. Sonunu da iyi bağlamamışlar. Bu tür hatalardan dolayı Holywood gibi dünyaya film satamıyoruz. Daha çok çalışmamız gerek çok gelişmemiz gerek. Sonuç olarak da bu film bir Türk yapımı gidip izlemenizi tavsiye ederim fakat beklentiniz büyük olmasın.
21 Mart 2018 tarihinde eklendi
savaş sahneleri masraflı diye çekilmemiş, abartı sahneler. filmin genelinde oyuncuların rol yaptıkları çok belli kendilerini tam vermemişler. :( bazı sahneler Cennetin Krallığı filmindeki sahneler gibi.
bazen konu bütünlüğü kopuyor, yani daldan dala atlıyor aradaki boşluğu düşünerek tamamlayacaksın :)
18 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok beğendim öncelikle emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlıki tavsiye ederim çok kaliteli yormayan ve nezih bir film 
12 Mart 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle belirtmek isterim ki filmi hangi gözle izlediğiniz çok önemli. Ben tarih bilgime birşeyler katabileceğini düşünerek izledim ve yanıldım izlemek isteyenlere tavsiyem tamamen sanat gözüyle baksınlar ve filmin Celaleddin Karatay ile ilgili olduğunu bilerek izlesinler. Benim gibi vatan millet diriliş vs. Duygu yoğunluğu hayal kırıklığına sebep olabilir. Filmi güzel bulanlar illa ki olacaktır dediğim gibi eğer sanatsal bakarsanız güzel gelecektir. İzlemek isteyenlere iyi seyirler dilerim. Kamera önü ve arkası ekibinin ellerine sağlık emekleri göz ardı edilemez ama yine de çok iyi bir proje olmadığı gerçektir.
16 Mart 2018 tarihinde eklendi
Görsel efektler için verdim bu yarım puanı. Çok yavan lezzet vermeyen bir film olmuş. Elini kolunu sallaya sallaya Moğol obasına girip kaanın oğlunu öldürüyor bir tane adam peşinden koşmuyor. Sonunu bağlayamamışlar ben bi direniş göremedim filmde. Savaş sahnesi desen bi ayrı saçma. 5puan verenleri cidden anlamadım neye verdiler.
22 Mart 2018 tarihinde eklendi
Rehber öğretmenin. Öğrencileri için izliyeyim tavsiye ederim dedim yazık çok yazık Ya Allah aşkına 5 para etmeyen zaman kaybı bir film. o parayı ihtiyacı olana verin vatana millete daha hayırlı bir iş yaparsınız.Adamlar masraf olmasın diye filmin sonundaki savaş sahnesini bile çekmemişler yuh diyorum ...
12 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tavsiye etmiyorum. Film finali yapamadığı gibi bazı sahnelerde boş gereksiz cümleler kullanılmış. Tabiri caizse her sahne eksik olmuş. Burda filmi anlatmak istemiyorum ama hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim.
13 Mart 2018 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sinemada yapılan her film çok para getirsin veya gişeyi alt üst etsin diye yapılmaz.Bazı filmler gelecek nesillere ışık tutmak için yapılır.Bu film de bunlardan biri olmuş. Eleştiri yapmak hepimizin en doğal hakkıdır. Ama biraz insaflı olmak gerekiyor. Sonuçta ecdadımızı anlatan ve bir üniversitenin yaptığı bir film Türkiye'de bir ilk olmuş. Eksikleri olsa da desteklenmesi gereken bir film olmuş. Ben emeği geçenlere teşekkür ederim.
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Görsel efekt kalitesi daha düşük yapmacık duruyor. spoiler:
olmamış yapamamışsınız. Yani beğenmedin
12 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
tarihi çok iyi anlatan ve arkasında ki sırları aydınlatan güzel bir film olmuş 5 bin yıllık bir geleneği çok güzel kurgulamış, çekimler ve görseller de çok güzel olmuş