Hayatımda ilk kez sinemaya gittiğime pişman olma sebebim olan bir filmdir.Sadece küfür ve argo kullanarak komedi oluşturmaya çalışılan ve rezalet sonuçlar çıkaran bir filmdi.
Kayhan rolüne gıcık diyenler olmuş. Ama filmin amacı adamın gıcıklığı, yaptığı dengesizlikler ve komikliği. Bence film gayet iyi. 1,5 ortalamayı düzeltmek için 5 verdim
Hayatımda izlediğim en kötü film ,iq seviyesinin ne olduğunu göstermiş şahan ,birde celal ile ceren e güvenip sinemada izledim ,yazık oldu verdiğim paraya,10.dk zaten kapatirisniz o kadar kötü bir film ,38 yaşındayım daha kötüsünü görmedim
Komedi filmi ama nedense ben ızlerken epeyi hüzünlendim. Kendimi hep kayhan'ın yerine koydum. Hayatta annesinden başka kimsesi yok. Insanları çok seviyor fakat insanlar kendisine pislik muamelesi yapıyor. Herkesi karşılıksız seviyor ama herkes ondan düzenine veya çıkarına zarar veriyor diye kaçıyor. Çok kötü bir durum. Izlerken hep yüreğim burkuldu.