Phlsph
12 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kayhan filmine giden zaten gitmenin anlamını kavrayamamiş veya iyi filmler olmadığı için ya da daha önceki bazı yüksek izlenen filmlerden hareketle gitmiştir. Daha önceki filmlerinde bir süreklilik içinde gülme durumlari vardı. Bu filminde ilk olarak sinema bileti alırken, kayhan kelimesi üzerinden espriler başlıyor. Sinema salonuna giriyorsunuz. Ve film başlıyor. Araya kadar kendinizi bir felsefi anlamda sorgu surecinde buluyorsunuz. Ben neden burdayim? Ben neden buraya geldim? Buraya niçin geldim? Niçin buradayim? Ama salonu kimse terk etmiyor. Çünkü her an gülebiliriz veya bu flimin süreklilik içinde bir anlama ihtiyacımız yok, dusunceleri olabilir. Ikinci yarıda bir atak oyunu başliyor. Biraz daha Recep İvedik seyircisi aradığını buluyor gibi gibi. Çıkışta insanlar birbirine, ""ya bu adam eskiden televizyondaki karakterlerinden iyi para kazanıyor. Ya ilk yarıda gülmedik ama ikinci yarıda güldük. Kesin ikincisi çıkacak diye birincisini böyle iyi yapmamış. Abi ya coco iyi diyorlardı ona gitseydik keşke. Ya moruk o 12 yıl konuşmayan kadını ben konuşturacak sandim. Ya kanka Cem Yılmaz gibi bir gönderme yakaladın mı. O kadar para kazandi Recep ten biraz daha para harcasaydi. Ya adam hic para harcamadan para kazanma yolunu bulmuş."" Vs. Vs. Düşüncelerle karşılaşırsınız. Nihayetinde bu filme giderseniz. Ya da arkadaşlarınızın iknası ile sinema da koltuğa oturmuş halde kendinizi bulursanız, yapacağınız en iyi şey, anırarak gülen birine kızmayın çünkü o genco parasini çıkarmaya çalışıyordur.
Tam bir hayal kırıklığı bu kadarını beklemiyordum espriler o kadar bayatki izlerken uykum geldi hiçbir sahnesinde gülmedim Şahan bu filmle kariyerinin en köti filmini yapmıştır herhalde.
Malsf tam bir hayal kırıklığı..hiçbir sahnesine gülemedim..şahan başka tipler yaratmamalı ve ivedik üzerinden yürümeye devam etmeli..bir filimde kendin kadar yan karakterler de çok önemli..ve bu ivedik de çok başarılı..ama kayhan filminde bu hiç yok..baştaki anne ve otobüsdeki amca hariç..üzüldüm😥😥