Bir Kurtlar Vadisi hayranı olarak orta derecede bulduğum bir filmdi. Aceleye getirilmiş bir proje olduğunu düşünüyorum. Senaryo bakımından zayıf, görsel efektler konusunda kısmi problemler gördüm. Şahsen daha iyi bir film beklerdim. Kurtlar Vadisi serisinin belkide en başarısız filmi olmuş diyebilirim.
40 dakika ancak bu kadar boş geçebilirdi. Başında terörist fetullahı gördüm dedim ki aha şimdi başlıyor efsane. Ama sonrası fos. Vadiye yakışmadı. Normalde tek yıldız verirdim ama 2 yıldız vadiye olan saygımdan.
15 Temmuz darbe girişimi, filmde subjektif olarak inceleniyor. Yaşanmış hikayelerden faydalanıldığı belirtiliyor ve o güne ait olayları film içerisinde de yer alan Yalavuz Köyü'ndeki aktörlerden öğreniyoruz. Ancak böylelikle olay örgüsü zedelenmiş ve inandırıcılık azalmış oluyor. Eski havası yok, vaktime yazık oldu.
Tv lerde alisik oldugumuz Kurtlar vadisini arar olduk.Bugune kadar cekilen er berbat Kurtlar vadisi Vatan filmi cok basit ve siradan bir film olmus Kurtlar vadisi hayrani olarak filmi 30 daklika izledim sonra vaazgectim izlemekten dusundumkki necati sasmaz ve dizi oyunlari bu filmi izlerken ne hissetiler
Filmin başlangıç sahnesi çok iyiydi devamı da süper, Necati ŞAŞMAZ ve ekibi beklentilerin üzerinde bi film yapmışlar, son yıllarda dizideki başarı düşüşünün çok ötesinde. bi kaç eksiklik var gibi.ama hala şu atlama, düşme sahnelerini çekmiyorlar,( KV IRAK TREN SAHNESİ ,VATANDA HELİKOPTER SAHNESİ GİBİ. Birde milletimizin ayıbı var, filme gereken değeri vermemesi; bu fetö ifirasından dolayı gereken değeri görmedi.
Necati şaşmaz ı , oyunculuğunu ve artık aşırı kabak tadı veren Kurtlar vadisi serisini son derecede sıkıcı buluyorum. Bitsin artık be kurtlar vadisi serisi.
Filim genel itibariyle güzeldi fakat bazı sahneleri klişe dolu ve bazı filmlerden esinlenme vardı .film biraz daha özgün olmalıydı, ayrıca çok fazla çatışma sahneleri var belirli bir süreden sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. spoiler: spoiler:
DARBE OLAYLARINDAN ESİNLENEREK DAHA İYİ BİR SUNUM YAPILABİLİRDİ. FETHULLAH GÜLEN ROLÜNDE OLAN BEYEFENDİ BENCE EN İYİSİYDİ FİLMİN. TUHAF OLAN RESMEN 5 KİŞİ DARBEYİ DURDURDULAR. DAHA GERÇEKÇİ BİR SENARYO OLSAYDI KEŞKE.