Mustafa U.
1 değerlendirme
1 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Ben bediüzzaman said nursi hz.'nin kitaplarını okuyan ama aynı zamanda sizi de severek takip eden birisi olarak filimde risale-i nur kitaplarını fetö ile ilişkili olarak göstermenizden dolayı çok rahatsız oldum. Çunku bediüzzaman said nursi bu vatana ve islam alemine çok hizmet etmiş ,çok eziyet görmesine rağmen vatanına fetö gibi ihanet etmemiş bir zattır.
özlemişim. aldım ailemi gittim. 10 numara 5 yıldız. konu içerik akış canlandırma aksiyon küfür yok kadınları cinsel meta olarak kullanmamışlar. bayragı yere düşürmediler vatanımızı böldürtmediler. filmi ben yapsaydım bu kadar olurdu. gayet açık ve sarih olmuş. ailemle çok güzel bir gün geçirdim
Pana Film kalitesini yine göstermiş, kendi alanında rakipsiz. Vatan Bayrak sahneleri gerçekten gurur vericiydi herkesin izlemesi gerek. Son sahne ayakta alkışlanır..
Milli duyguların daha ön planda olmasını isterdim ama olumsuz eleştiri yapamam dolby atmos farkını ortaya koymuş olumsuz yoru yapanları anlayamıyorum ???? filmdeki tek boşluk repliklerde duygusuzluktu... onu n haricinde herhangi bir eleştiri yapamam efsane bir buçuk yıllık boşluğu doldurdu