Frekans
    4,2
    Frekans hakkında görüşlerin ?

Selçuk Özdemir
    Selçuk Özdemir

18 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    -Hadi bakalım küçük şef

Eskiye değiştirmenin geleceğe etkisinin nasıl olacağı meselesiini işleyein ve bunu 2000 senesinde yapan harika bir filmdi. Filmde tabiiki de bazı mantık hataları vardı. Geçmişte yapılan değişikliğin sadece bir nebze geleceği değiştirmesi garip bir durumdu. 30 yıldan bahsediyoruz. Çok şey değişmiş olmalı. Gene de bir kelebek etkisi filmi kadar sevdim. İlk başlarda itfaiyeciyi kurtarana kadar film çok monoton işledi. Johhny ve aşk ilişkisi de kısır işlendi , biraz daha durulabilirmiş üstünde. Genel itibariyle saran ve boş zamanlar atılması gereken bir film. Öyle değil mi küçük şef?
    İlker Koçak
    İlker Koçak

30 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
    Gerçekten harika, nasıl bir heyecanla izleniyor anlatamam. Bu tarz filmlere bayılıyorum. Kelebek etkisi, zaman yolcusunun karısı vs vs. böyle hikayeler her zaman yazılmıyor, şu an genelde senaryolar aksiyonla dolduruluyor. Hikaye akıp gitmeli, heyecan bu şekilde daha güzel
    Laca
    Laca

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Mantık hatalarına kafayı takıyorsanız izlemeyin.Filmdeki mantık hataları beynimi meşgul ediyor ve bu film de baştan sona mantık hatası dolu. Tabi size kalmış mantık hatalı izlerim diyorsanız izleyin. Mantık hatasını görünce kapadım filmi hepsini izlemedim.
    mantık hatası şu : spoiler: Şimdi bu johnny babasını yangından kurtarıyor ve yeni anılar oluşuyor. Ama nedense sadece babasının yangında öldüğünü bir tek bu hatırlıyor diğerleri unutmuş.Babasını kurtarmasıyla tüm gelecek değişiyorsa johhny de babasının yangında öldüğünü hatırlamaması gerekirdi çünkü babası yangında hiç ölmedi.Ve johnny geçmişteki babasına yangında öldün diyemezdi çünkü yangında ölmedi. Yani daha filmin başında mantık hatası var ve filmin işleyişi bunun üzerine gidiyor.
    Akhenaten
    Akhenaten

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    İçinde bilim-kurgu çok az bulunuyor. Sadece sicim teorisi,paralel evrenler ve kuzey ışıkları hakkında çok kısa bir sahneler var. Onun haricinde fantastik bir film diyebiliriz. spoiler: Filmde gelecekten bir çocuğun geçmişteki babasıyla kuzey ışıkları nedeniyle BİR ŞEKİLDE iletişime geçmesiyle başlıyor. İlk önce babasının ölümünü değiştiriyor sonrada olaylar gelişiyor. Filmi durdurmadan akıcı bir şekilde izlerseniz ve soruları kafanıza takmazsanız izleyin ama durup düşündüğünüzde senaryonun kendi için kuşkular uyandırdığını ama nasıl dedirttiğini göreceksiniz
    . Kısaca izleyebilirsiniz ama Geleceğe Dönüş gibi filmleri izlediyseniz izlemeseniz de olur bir şey kaybetmezsiniz.
    Fahri07
    Fahri07

16 Ekim 2016 tarihinde eklendi
    Gayet akıcı ilerleyen,insanı şaşırtan,aksiyon ve dramın ön plana çıkıp bilimkurgunun arkaplanda kaldığı ;değişik senaryolu etkileyici bi film.zaten film başlar başlamaz izleyiciyi koltuğuna kilitlemeyi başarıyo.ondan sonrası hep ne olacak acaba sorus u ile sonuna kadar devam ediyo.tabii filmin mantık hataları var ama bu filmin kötü olduğu anlamına gelmiyo.izlemeyenler mutlaka izlemeli.10/8
    Volkan E.
    Volkan E.

16 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Filmi izledikten sonra ilk işim google'da film hakkında ki görüşlerimi paylaşacağım bir siteye üye olmaktı .
    Filme gelirsek yazımdan 5 dk önce bitti film hala etkisindeyim insan izlediği filmle kendi hayatı hakkında karşılaştırmalar yapıyor buda filmin anlamını insan göre değiştiriyor bu yazıyı okuduktan sonra hiç zaman kaybetmeyin beyin arşivinize bu filmi katın iyi seyirler ... ;)
    Furkan Y.
    Furkan Y.

22 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Bunca yıl bu filmi izlemediğim icin üzüldüm. Gayet akıcı ve heyecanlı bir film. Sürekli merak icindesiniz. Sonunu da beğendim.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    bu kadar iyi bir film çıkacağını tahmin etmemiştim izlemeden önce. beklentimi düşük tutup şaşırmam da filmi daha çok sevmemi sağladı. benzer konuları çok defa izlesem de yeri ayrıydı bu filmin de. özellikle kelebek etkisiyle çok benzettim ama burada baktım ki bu film dört sene öncesinde çekilmiş kelebek etkisi filminden, o yönden gözümde daha da bir büyüdü. oyunculardan dennis quaid ve jim caviezel çok yakışmış filme ve iyi de oynamışlar baya. tanıdık simalar vardı ama o ikisi gibi değildi tabi ki. film başından beri yakaladı beni, baba oğul'un iletişime geçtikleri zamandan sonra da inanılmaz keyifli bir hale geldi senaryo. acayip gerici ve merak uyandırıcı bir konu ve gidişatı vardı. biraz da olsa izlenmişlik duygusu vermesine rağmen çok keyif aldım izlerken. neler olacağını gerçekten merak ettim sonuna kadar. konudaki bu tip şeyler ne kadar uzakta gibi olsa da inanmadan kendimi alamıyorum. nasıl sorusunun cevabını veremesem de olabilir diyorum yine de. ilgi çekici bir konu, meraklılarının da tatmin olabileceği bir yapım. iyi seyirler...
    theyurdal
    theyurdal

8 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    değişik kurgu film 80. dakikadan sonra izlenmeye başlandı yani idare eder
    Alp E.
    Alp E.

27 Şubat 2013 tarihinde eklendi
    herkes mantık hatasından söz etmiş ama ben bi hata bulamadım gayetmantıklı ve fantastik i film. 3.5/5
    omer saglam
    omer saglam

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    kurgusu,senaryosu ve izlenilirliği yüksek bir film.kaçırmayın diyorum.kelebek etkisi türünde bir film

5/4,5
    Chev
    Chev

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Sürükleyici, mükemmel bir film.
    irem94
    irem94

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    kaçırmayın derim ..
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Konusu ve oyuncuları ile sıkı bir gerilim...
    mmaslan06
    mmaslan06

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    burdaki yorumlara bakarak büyük bir merakla izledim. ama filmin yarısında bıraktım. ya ben günümde değildim ya da gerçekten kötü bir filmdi. filmi bilimkurgu olarak bekliyordum ama daha çok macera tarzında. bence bilim kurgu bir araş değil bir amaç olmalı, o yüzden hoşlanmadım galiba. mesela dejavu da bu tarz bir filmdi onu da sevmemiştim. mantık hatası bol olan filmler. 10/6