Kelebek Etkisi yle benzer yönleri var fakat o film daha ii di.Senaryo ilginç olmakla beraber ben cocuun 30 yıl onceki heryhangi bir gunde oynanan maçın sonucunu hatırlaması ve hatta kımın vurus yaptığına kadar detayları soylmesine takıldım :)Tamam film bilim kurgu ama keske bu konusmalara yansımasaydı:) yine de izlenebilecek güzel bir film 8/10
Bilimurgu severleri tatmin edebileceğine inandım,polisiye ile bilimkurgu arasında giden müthiş mantık hatalarına sahip fakat en azından özgğn bir senaryoya sahip bir film.10/6
Film senaryo olarak çok iyi fakat mantık hataları var ve bunları kapatmakla pek uğraşmamışlar gibi sanki çünkü saçmada olsada bunlara bir neden sunulabilirdi sonunda işe en büyük mantık hatası vardı bence ve filmi izlerken işte film budur diyordumki son sahne beni hüsrana ugrattı ama yınede 10/9 almayı hakediyor ...
kurgu güzel ama mantık güzel değildi. üstelik oyuncuların olayı kavramaları yapmacıktı. daha iyi bir senaryo ile sağlam bir başyapıt olabilirdi. 6.5/10
Bu tarz filmlerde günümüzde bile birçok mantık hatası yapılmasına rağmen yapıldığı yıla göre gerçekten çok az hatası olan bir film.Kelebek etkisi,dejavu ve birde bana göre göl evi filminede ışık tutmuş bir film.Ek olarak Lost dizisinden tanıdığımız Elizabeth Mitchellin oynadığı bu filmde, Jack Shepheard karakterinin olmasıda ilginç bir tesadüf.Konusuyla ve oyunculuklarıyla izlenmeye değer bir film.
Gösterişten uzak, efekler yönünden fakir, sıradan insanların, sıradan bir ailenin filmini mi izlemek istiyorsunuz ? Ama bu film bilim-kurgu ile duygusallığı, heyecanlı bir polisiye macera ile mutlu bir aile sevgisini mükemmel bir şekilde birleştirmişse izlenmeye değer değil mi ? O zaman " Frekans " sizin filminiz.. Bir başyapıt olmasa da sıkı film diye tabir edebileceğimiz " Frekans " izlerken size zamanı unutturacak kadar iyi kurgusu ile ön plana çıkıyor. Kolleksiyoncuların listesinde yeralmayı hakeden iyi bir film. Tıpkı futbolda süper yıldız olmayıp, çok iddialı görünmese de görevini eksiksiz yapan, bir makina gibi işleyen, kendinden beklenenden fazla performans gösteren, görev adamı diye tabir edilen futbolcuların tadında bir film !
ilk dejavu'yu izlediğimde aklımda hemen bu film canlandı izlememiştim ama televizyonda bir kaç kez reklamını görmüştüm yeni izledim,yapım tarihine de bakılacak olursa bence muhteşem bir film olmuş!iyi seyirler...