Deadpool ve Wolverine hakkında görüşlerin ?
1 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
ilk çıktığında sinemada izlemiştim serinin gibi hikaye olarak iyi değil ama aksiyon sahneleri olarak başarılı bir yapım deadpoolun yanına wolverine koyunca tam iyi ikili olmuşlar uyumları harika x-men evrenini bu filmle tamamladım :D umarım daha çok wolverine (hugh jackman görürüz) spoiler: henry cavill de aslında fena olmazmış wolverine varyantı olarak :D
10/ spoiler: jonny nin cassandra novaya gerçekten küfür ettiğini gösteren ek sahnede komikti :D kendini affettirdim deadpool
4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Film ortalamaydı ne iyi ne kötü filmin ilk yarısını beğenmedim ama ikinci yarısı beni tatmin etti son zamanlarda iyi bir marvel filmi izlemek isterseniz Thunderbolts izlemenizi öneririm
3 Mart 2025 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim çok sıkıldım hiçbir sahnesi memnun etmedi hikaye yoktu sürekli dövüş denge yok filmin içinde o da çok itici bir durum
16 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çok saçma bir hikayesi var ve olaylar çok saçma başlangıç çok kötü Wolverine gelişini daha güzel bekliyordum böyle beklemiyordum aşırı küfür var Wolverine duygusunu hiç tekrar tadamıyorsunuz filme bir türlü bağlanamadım filmi Logan var diye bitirdim
12 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film deadpool un konuşmalarıyla geçiyor. Bir film de bu kadar küfür olması saçma. 10 üzerinden 7.4 almış en fazla alacağı 5.5.
7 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Nice hsksbsmbskahskabsksknsvsjskslwvsulakabskakamhjsjskskzbzjkzjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjjsjsjshshzhhzhshs
21 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film, Deadpool'un kendi evrenini kurtarmak için alternatif bir evrende yaşayan Wolverine'i bulma çabasıyla başlıyor. Bu süreçte, ikili arasında hem komik hem de duygusal anlar yaşanıyor. Senaryo, Deadpool'un alaycı ve dördüncü duvarı yıkan mizahını Wolverine'in ciddi ve karanlık tavrıyla harmanlayarak, izleyicilere dengeli bir hikâye sunuyor. Ancak, filmin hikâyesinin karmaşık ve yoğun. Önceki Marvel filmleri ve çizgi romanlarına yapılan referansların anlaşılması için sadece Deadpool serisinin değil diğer Marvel filmlerin de izlenilmesi gerekiyor.

Filmin müzikleri, sahnelerin duygusal tonunu destekleyerek izleyicinin filme daha fazla bağlanmasını sağlıyor. "Deadpool & Wolverine", Marvel evrenine yeni bir soluk getirerek, hem mizahi hem de duygusal anlarıyla izleyicilere keyifli bir deneyim sunuyor. Film, Marvel hayranları için kaçırılmaması gereken bir yapım. Fakat ilk kez bu seriyi izleyecek olanlara tavsiyem öncelikle Marvel evrenine hakim olmaları olacaktır.

Dublajlı izlemeniz şiddetle önerilir.
7 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film cok kopuk konudan cok sapılmış ama isimler ve karakterler için izlemenizi tavsiye ediyorum ....
26 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Bu filmmi dublaj nedeniyle izliyorum dumlaj harika komik kendi uyarlamasınıda yapmış ses çok güzelde 3.serisi pek hoşuma gitmedi 1,2.seri gibi değildi.
10 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Deadpool 1 ve 2 ne kadar iyiydiyse bunu da bi o kadar beğenmedim. Konu çok kopuk. Yine de görsel efektler özellikle giriş sahnesi çok iyiydi ancak yine iyi bir puan vermek için yetersiz.
30 Eylül 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

8 Eylül 2024 tarihinde eklendi
ciddiyetten uzak anlamsız bir filimdi ben sevmedim malesef tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sevenede saygı duyarım
1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
İlk iki filminin çok güzel olmasından ötürü yıllardır bekliyordum bu filmi. Ama bu kadar rezalet bir film olacağını beklemiyordum kesinlikle. Öncelikle dublajında çok ama çok fazla küfür var. Rahatsız edici düzeyde. Seneryoda ise yine marvelin sevilen kahramanları tekrar pişirip önümüze koyma düzeneği olan paralel evren saçmalığı ile ilişkili. Seneryosu çok zayıf. Bütün film şakayla geçip gidiyor. İlk filmlerin aksine bu filmde sadece deadpool değil herkes birbirine sövüyor,sayıyor,küfür ediyor. Bundan ötürü sakın ola çocuğumuzla falan gitmeyin. Sonuç olarak marvelin son çıkan diğer filmleri gibi başarısız ama reklamı, popüleritesi, pazarlama stratejileri üst düzeyde olan filmlerden. Avengers serisinin son filminden sonra iyice saçmalamaya başladılar. Bence bu yenilmezler ve x men serilerini bu haliyle tadında bırakıp yepyeni bir marvel evreni yaratmayı düşünebilirler. Bu imkana oldukça sahip bir şirket bence.
31 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film çok küfürlüydü eleştiriyi aynı küfürleri katlayarak yapmak gerekir ama bu platformda olmaz anlayan anlar
29 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Görsel çok iyi, hikaye çok kötü.
100 karakterden az yorum yapamıyormuşuz o zaman şöyle diyim filmi izledikten sonra bir "film" izlemiş gibi hissetmiyorsunuz ama filmi izlerken aksiyon sahneleri sürükleyici oluyor . Yani yorum yapmak için ortada bir hikaye olmalı ortada hikaye yok . spoiler: Biraz hafiften deadpoolun baştaki duygularına ağırlık verseler hadi ortada bir hikaye olucak onada ağırlık vermemişler