Sinan Dogan
1 değerlendirme
20 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film bence gelmiş geçmiş en iyi Marvel filmi .filmi ilk çıktığı gün izledim filmin hiç bitmesini istemedim..filmin başındaki başlangıç en iyi film başlangici..dövüş aksiyon sahneleri bugüne kadar yapılmış en iyi sahneler. Film değil sanki çizgi roman havası vardı..müzikler espriler süper..şimdi gelelim eleştiren filmden hiç anlamayan kesime...bir kere Deadpool karakteri küfür seç argo aklına ne gelirse kullanan biridir utanma yoktur..yani film çok küfürlü diyen arkadaşım sen ne bekledin küçük Emrah mi en azından türk filmlerindeki gibi kimi kiminle belli olmayan sonrada herkes masum takılan film değil ..türk filmlerinde herkes birini beceriyor size normal geliyor burda küfür var diye namuslu kasıyor şaka misiniz...ilk önce eleştirien arkadaşım sen Deadpool karakteri öğren ondan sonra gel bu filmi izle bir zahmet...işin komik yanı buna rağmen dünyada gelmiş geçmiş en iyi 16 yaş üstü gise rekoru yaptı film ..dünya salak olamaz herhalde....
Filme Deadpool'un bir repliği var; "-bu ikili için çok bekledim... ". Keşke bizde daha çok bekleseydik de arşivlik bir seyretseydik. 1 ve 2'yi seyrettikten sonra bu üzücü oldu açıkcası.
Deadpool karakterini seven birisi olarak söyleyebilirim ki olmamış çok kötü zorlama film Marvel sanırım paraya sıkıştı daha büyük proje için ortaya yemlik bir şey attı işte öyle bir izlenim veriyor geçiştirilmiş
Sırf küfür etmek için film yapmışlar. Bizim küfür sevdalıları da bayılmış. Berbat değil iğrenç bir şey, ulu orta ağız dolusu küfürler saydırıyor porno filmi gibi espiri değil komik hiç değil Türkçe düblaj olmamış aptalca bir şey. Hiç beğenmedim beğenen de bence kendini kandırıyor. Küfür severler gidebilir onlar alışık. Allah ıslah etsin ne diyeyim..
Öncelikle filmde çok fazla ahlaksız sahne ve küfür var diyenler olmuş.Sonuçta deadpool filmi izlemeye geldiniz peygamber filmi değil.Tabiki küfür argo cinsellik gibi şeyler olucak.Sinemaya gidip ilk defa deadpool izlemiş adam gelipte boş boş yorum yapmasın.Bu karakterin kişiliğini oluşturan şeyler şakacı küfürbaz belaltı espriler yapan çocuksu biri olmasıdır.Bunlar olmadan deadpool hiç bişeye yaramaz ve kimsede izlemez.Duyar kasmayın o yüzden.Bu arada vasat bir filmdi.Eski filmler kadar komik değildi.Pek beğenmedim açıkçası ve film süresi biraz daha uzun olabilirdi.
İzlediğim en kötü Marvel filmiydi sebebi ise çok ciddi küfür içeriyor aslında güzel olan senaryoyu küfürle mahvetmisler bence yazık olmuş bütün Marvel filmlerine hakaret olmuş
Film her ne kadar çok eğlenceli olsa da hikaye ve kötü adam bakımında başarısız bir film.Kötü adamımızın motivasyonu yok.Bu demek olmasın kı film kötü,hayır film son zamanlardaki sinemaya gitmeye değer filmlerden.Son olarak Deadpool ve Wolverine sahneleri,cameolar ve giriş sekansı bu filmi 10 üzerinden 7 puan vermeme olanak sağlıyor
Öncelikle filme ne beklediğinizi bilerek gidin. Ben bol aksiyonlu ve eğlenceli film seyredeceğimi bilerek ve çok büyük beklentiye girmeden gittim. Ve istediğimi tam olarak verdi. spoiler: Özellikle Blade ekrana geldiğinde neredeyse sevinçten koltuktan zıplayacaktım. Filmin tek sıkıntısı hikayesini tam olarak anlatamamasıydı.
hafta sonu bitene kadar uzatsanız olmuyor mu? hafta sonu bitene kadar uzatsanız olmuyor mu?hafta sonu bitene kadar uzatsanız olmuyor mu?hafta sonu bitene kadar uzatsanız olmuyor mu?
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 4.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya Whatsapp +447918641801