Tolgakocak
5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
favori sevdiğim filmimi tekrar izledim kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum çağatay ulusoy ve leyla lydianın uyumu süperdi sonu hep spoiler: aynı türk dram filmlerinin tekrarı gibi ama bu sefer bipolar hastalığının temellerini gösteriyorlar nasıl bir ruhsal hastalık olduğunu anlatıyor çağatay ulusoyun hastalığı başarılı oynamış ama ben yaralıyım bir tanem, gücüm kendime yetmiyor, gücüm seni kendimden korumaya yetmiyor. ben uçarken senin kanatlarını kırdım. ben uzağa gidiyorum bir tanem. bana delibâl diyorsun ya, delibâl’ın fazlası zehir füsun'um, delibâl zehir. bir de, beni affet. şimdi değilse bile, bir gün affet. sayamayacağın kadar öpücük, yıldızlar kadar öpücük bir tanem. 10/7
Delibal benim için çok ayrı bir film.Beni ağlatan böyle bir aşk yaşamayacağım için üzen, içimde ki dertleri unutturan,ne zaman çağresiz hissetsem kendimi burada buluyorum...böyle bir maceraya atılmak dileğiyle
Hayatımda izlediğim en iy Türk sineması füsun çok güzel barışta çok yakışıklı sonunun öyle bitmesi beni çok ağlattı keşke 2.delibal çıksa fakat çıkması imkansız barış öldü
Moonu filminin bir nevi Türk uyarlaması desek yanlış olmaz. Çok büyük bir beklentiyle izlemedim. Filmin ilk vizyona girdiği dönemlerde kız arkadaşlarımın "Çok iyi film", "Hüngür hüngür ağladım", "Bu nasıl aşk ya" gibi paylaşım ve sözlerinden sonra modası geçtikten sonra, 4 yıl sonra izlemek istedim. Filmde o kadar çok klişe var ki replikleri bile tahmin etmeye başladım. Senaryo neredeyse yok. Çağatay Ulusoy, oyunculuğunu göstererek kurtulmayı başarabilmiş olsa da hikaye ve diğer oyuncular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Maalesef olmamış.
öncelikle merhaba ben azerbaycanan yaziyorum harika bir filim olmus delibal filmi. ya izlediyim zaman çok kötü oldum en çok sevdiyim yeri kizin videoyu izlemesi oldu bu filmi yapanlara çok teşekür ederim sizi seviyoruz ve hep çağtay ulusoyun filmini izliyorum
Bir aşk başlat biraz güzel anı sürprizler vs. Sonra çiftlerden biri hastalansın ya da ölsün veee al sana Türk filmi olsun. Dünyanın en güzel kokusu, evim sensin, bana adımı sor ve daha ismini yazamayacağım pek çok Türk filmiyle aynı işleyişe sahip. Sonunda bir video bırakışı bile dünyanın en güzel kokusu filmiyle aynı. Hep aynı şeyi defalarca izliyormuşum gibi. Zaten dram tarzımda değil, beğenmedim.
Delibalım Nasıl Güzel Nasıl Oyunculuk Gerçekten Fazlasiyla Hissederek Izledigim Film Çağatay Ulusoy`un Oynadığı Film ve Dizinin Kötü Olma Ihtimali Yok Çok Iyi Projelerde Yer Alıyor Hep Başarısı Daim Olsun
Etkilendiğim nadir filmlerden! Çağatayın oyunculuğu fevkalede. Farklı konusuyla kendisini içeri çekiyor hele o kullanılan müzkler efsane! İzlemeyen varsa kesinlike izlesin :)
Gerek kamera açıları olsun gerek sekanslar olsun yaratıcı ve gözdolduran cinstendi fakat -18 kitlenin şuralarda en iyi film diye zırlaması ciddi anlamda azıcık bu türkde (romantik-dram) bilgisi olan insanlanların ufakda olsa ters bakışına mahrum kalma sebebi olabilir.Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia nın oyunculuğunadır bu 2,5 puan biraz daha romantik-dram film izleyerek yorum veya eleştiri yapmanız ciddi anlamda sinema bakış açınızı son yıllarda hastalık üzerine çekilen (bkz. aids,bipolar) romantik-dram filmleri sorgulamanıza yeterli olmasada bişeyleri kafanızda yaratmanıza katkıda bulunacak kadar işe yarar olabilir.