3,8
Mucize hakkında görüşlerin ?
12 Mart 2022 tarihinde eklendi
doğuda bir köy ve sakat bir adamın hikayesi.. Ve yanında bir sürü yan olay.. Bütün roller bütün yan konular harika ötesi.. Sürükleyicilik kurgu oyunculuk seneryo hepsi gereğinden fazla başarılı.. Gelmiş geçmiş ve hatta gelecek en iyi 3 5 türk filmi arasında yer alacak mükemmel bir film.. müthiş bir drama ama o kadar da güldürüyorki aralarda... mahsun gibi bir arabesk kaynaklı insandan bekenmeyecek kadar güzel.. özür dilerim mahsun kırmızıgül.. 10 /10
24 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle harika yapımcısının eline sağlık. Emeği gecelerin eline sağlık. Bu arda film izleyenlerındw eline sağlık
21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film olmuş...İnsanı ilişkileri en iyi şekilde anlatmış...Asıl engelin kalp engeli olduğunu, toplumun görmezden geldiği engelli insanların yaşamlarını çok iyi anlatmış...Film olumsuz eleştiriyi hiç haketmiyor.Eline yüreğine sağlık Mahsun Kırmızıgül...Mutlaka izlenmesi gereken bir film..
7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Pek ağlamayan beni, 2 film ağlattı.. 1. AYLA 2. MUCİZE-AŞK... ortak özellikleri "Vefa ve insanlık"......
31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok iyi. Oyunculuk konuyu işleyiş herşeyi ile tam. Sözüm cahillikten kurtulamayan arkadaşlara. Biri demişki dağdaki teröristleri eşkıya gibi gösterip okul yaptırıp sempati toplamaya çalışıyor vs. Bre cahil film Adnan Menderesin Asıldığı zamanı içeriyor yani 17. Eylül 1961 yılı hemen sonrası. Terörizm ülkemize 1980 lerin ortasında başladı arada nerdeyse 25 yıl var. Bu kadarda cahil olmayın lütfen ve ülkenizi biraz olsun seviyor ve korumaya çalışıyorsanız iki satır okuyun ve ülkenizin tarihini ıyicene ogreninki böyle mecralarda cahilliginiz değil bilginiz öne çıksın..
22 Ekim 2018 tarihinde eklendi
İnsanı duygulandıran ve gerçekten harika bir dram filmi oyunculukları, hikayesi, işleyişi her şeyiyle mükemmel.
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film.Gercekten çok duygulu cok güzel bir film.oyunculuklar harika.senaryo muhteşem. Mahsun kirmızigül güzel bir iş çıkarmiş
2 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Gercekten muhteşem bir film olmuş özellikle mert turak yani muhteşem oyunculuk senaryosu filmin akışı hakikaten cok muhteşem olmuş emeği gecen herkesin eline kalemine yüreğine sağlık mahsun kırmızıgül ü kişisel olarak begenirsin beğenmezsin lakin sinemaya verdiği emeği gözardı etmek en ufak tabirle haksızlık olur....
13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Insanin isteyince basaramayacagi şey yoktur bu ana fikir.
Diğer bir durum ise bazı gereksizler diyor ya eşkıyayı dost yapmışlar diye galiba o yorum yapan kişi adam akıllı izlememis bi kere o eskiyanin başı zaten adamın kendi oğluydu. Hiç kimseye zarar vermemiş üstüne yardım etmişler. Siyasete hiç suruklemeyin bu numaralariniz artık yenilmiyor!!! Eleştiriyi adam akıllı yapin
6 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Adam filmde 60'lı yılları anlatmış. Her ne kadar Kkürt harekatı ve gösteriler o döenmlerde başlasa da PKK nın asıl temelleri 71 muhtırasından sonra atılmıştır.
Ama birileri hala çıkıp filmde PKK'yı övüyor falan diyor.
9 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Filmi eleştirenlere düşük puan verenlere zaman kaybı diyenlere gelsin bu yorumum.Siz ne kadar bu ülkenin vatandaşı iseniz bende okadar bu ülkenin vatandaşıyım.Filmi kötülemek için pkk yı sevimli gösteriyor yok kahraman gösteriyor demişsiniz lakin tarihleri karıştırmışsınız.film 1960 larda başlayıp 1967 1968 lere uzanıyor pkk nın ortaya çıkış tarihine bakarsanız 1977 1978 lere denk geliyor bu kadar bilgisiz olamazsınız yorum yapmadan önce araştırıp destekli yorum yazın.Bence film çok güzeldi hem güldüm hem ağladım ve Aziz i canlandıran MERT TURAK abi sen neymişssin öyle helal olsun valla HERKESİN İZLEMESİNİ TAVSİYE EDERİM.
4 Nisan 2015 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel Türk filmiydi çok başarılı...Bazı hatalarda olsa normal yani dört dörtlük olmaz hiç bir film sonunu çok güzel bağlamışlar bence tebrik ederim.
16 Mart 2015 tarihinde eklendi
tek kelimeyle 10 numara olmuş.herkes üzerine duşeni tam olarak yapmış ayrıca aziz e helal olsun süper.
filmdeki asıl mucize ask tı.
9 Mart 2015 tarihinde eklendi
Türk Drama trahinin en iyi filmi.. çok realist yaklaşılmış
spoiler:
2 Mart 2015 tarihinde eklendi
zamanınız değerli olduğunu biliyorum ama bu filmde zamandanda önemli şeyllerin olduğunu farkedeceksiniz; eğer içinizde köşede sıkışmış birkaç damla gözyaşı varsa "MUCİZE" filmini seyredin, size ait birşeyler bulacaksınız BEN BULDUM(süleyman tezer@hotmail.com)