Mucize
3,8

sinema
1 ziyaretçi
5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
harika bir film, herkese tavsiye ederim! film hikayesi gerçek olup unutulmaz etki yarattı bende
Serhat Ö.
Serhat Ö.

5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül mükemmel bir iş çıkarmış.Mutlaka izlenilmesi gereken bir film.Burada şunuda belirtmek isterim.Filmde Mahsun Kırmızıgül'ü başrol oyuncusu sanıyordum.Ama öyle değil,4. hatta 5. oyuncusu diyebilirim.Dram yanında Komedinin de bol olması çok yaratıcı olmuş.
Osman Y.
Osman Y.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Dün arkadaslarimla filmi izledim. Mahsun Kirmizigul ne guzel bir is cikartmis, helal olsun. Hikaye ve filmin oyunculari adeta bir butun olmus.Gerek film akisi gerek filmin seyiri hicbir dakika gözlerinizi beyazperdeden almaniza izin vermiyor. FIlm izleyicilerin kalplerini adeta oksadi. Ben cok ama cok begendim. Keske piyasaya sürülen yüzlerce filmin 10% böyle olsa, ama malesef.
Yıldız B.
Yıldız B.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bayıldım tek kelimeyle harika bir filmdi Mahsun Kırmızıgül'ün ustalık eseri bu kesinlikle tekrar izlemeyi bile düşünüyorum hem güldüm hm ağladım gidip izlenmesi gerekir
Emine Y.
Emine Y.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
cok iyi film güldürüp ağlatmayı nasıl başardın usta oldu artıl bence...adam bu iş için biçilmiş kaftan hem güldürdü hem aglattı hem düşündürdü hemde büyük bi ders verdi daha Ne olsun spoiler:
spoiler:
Ilkkan Y.
Ilkkan Y.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Müthiş,harika kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
Dila E.
Dila E.

6 Ocak 2015 tarihinde eklendi
dram agırlıklı ve ara ara komedı serpıstırılmıs konusu gercek bır hıkayeden alınmıs bır fılm..duygu aktarımı harıka...hıssetmek lazım..arınmıs beklentısız bır sekılde ızlersenız sızı ılıklerınıze kadar hıslere boguyor..cok keyıf aldım cok agladım tekrar ızlemek ıstıyorum....
tılsımlı ve adı ustunde mucıze...sevgının ve emegın gucunu anlatıyor...
mutlaka ızleyın..hayata farklı acıdan bakmanıza ısık tutacagına ınanıyorum..
Erman T.
Erman T.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Her karesinden bir anlam çıkarabileceğiniz kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz muhteşem bir film.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Osman Aslan
Osman Aslan

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
mahsunun bütün filmleriniz izlemiş biri olarak her zmanki gibi harika bir iş çıkarmış. kötü eleştiri yapanlar nereleriyle izliyor anlamıyorum. fragmanlarda komedi gibi görünse de gayet güzel işlenmiş bir drama var ortada. helal olsun diyorum. herkesin emeğine sağlık.
Yaser Mert B.
Yaser Mert B.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Film tam anlamıyla muhteşem sonuna kadar heyecanla izledik devamını bekleriz başarılar.
Yılmaz T.
Yılmaz T.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Ben filmi bu akşam özledim harika bi film olmuş emeği gecen herkese tesekkur ederim..
Lakin bi ayrinti gözden kacmis bunun bilinçli olduğu şüphesisine kapilmadim kiz isteme olayında büşra hanim a sorulan bakara suresi kaç ayettir verdiği cevap 268..
Bakara suresi 286 ayetten oluşur. Bilginize
Gökhan Y.
Gökhan Y.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Harika bir film kesinlikle izlenmesi gereken TÜRK filmlerinden bir tanesi.
Safiye G.
Safiye G.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İlk defa bir film hakkında yorum yazıyorum.filme gitmeden önce yorumlarına bakar ve belli bir yargıyla giderdim.bu filme gitmeden önce hiç bakmadım ve herhangi bir beklentiye girmemiştim..hem güldüren hem hüzünlendiren en önemliside düşündüren harika bir film olmuş..türk sinemasında böyle filmleri daha çok görmek istiyoruz..izlemeyen kalmamalı..
Ferit C.
Ferit C.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem.Aziz karakteri tam anlamıyla olağanüstü. Herkese tavsiye ederim.
Mustafa K.
Mustafa K.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmin cekildigi sırada karsta idim sabırsızlıkla bekledim izlemek için herkese teşekkür ederim bu güzel hikâyeyi bize aktardığıniz için...