j. Depp ve Tim Burton muhteşem ikilim benim ya...makas eller zaten muazzam bir filmdir. bunda da en çok ilgimi çeken ise J. Depp'in eşsiz mimikleri olmuştur. Kendinizi masal dünyasına teslim ediyorsunuz ve film bittiğinde ise bu etkiden kurtulamıyorsunuz.İchabod Crane in rüyaları çok güzeldi...
etkileyici ve sürükleyici bir filmm. sinemada izlerken o kadar etkilenmiştim ki, sanki o süvari perdeden atlayıp salona gelecekmiş gibi hissetmiştim...
Tim Burton ve Johnny Depp bu ikili mükemmel işler yapıyorlar..johnny deep olurda izlenmez mi doğuştan yetenkli süper bi oyuncu..tim burton dan iyi fantastic film yapan da yok bu arada izleyin kesinlikle..9/10
film süperdi ya bi çok kez izledim yinede sıkmıyo beni çok beğendim çok zaten jhonny deep hayranıyım onunla birlikte film harika olmuş tebrik ediyorum valla
ya bu film mükemmel....filmi ilk izlemeye başladığımda korkucam sanmıştım ama ichabod'u görünce nasıl korkabilirim ya çok şirin tabiki johnny depp bugün kendimi johnny depp'in filmlerine yorum yazmakta zorunlu hissediyorum neden bilmem ama süper herkes izlesin
Bu film hakkında cok büyük bi ön yargım wardı Film günlerce masanın üstünde bekledi Zaten defalarca cdroma takılıp bası izlenip hadi canım denilerekten wazgecilmisti Ama bugün bu öryargıyı kırdım ve bası kaswet yüklü ama hikayesi ve oyunculugu saglam olan bu filmi izlemeyi basardım HARİKA!!!
izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.zaten johnny nin hangi filmi güzel değil.fantastik ve macera dolu bir sinema şöleni.10-10 bile az bu filme.mükemmel.