4,3
Hayalet Süvari hakkında görüşlerin ?
25 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Guzel bir film.bu filmi izledigimde Tim Burton tarziyla henuz tanishmamishdim,bu yuzden garip geldi,o kadar olay yashaniyor,amma ana karakter korkak bir genc dedekti ,gercekten de ilgi cekici...Johnny Depp mimiklerini harika kullanan bir oyucu...kesinlikle guzel bir film,tabi bazi abarti sahneleri de cekim yilina bakarsak normal karshilamaliyiz...Guzeldi tasiye edilir.)
13 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
filmi süper hale getiren şey johny depp... senaryoda fantastik olayların olması açıkçası başlarda beni hayal kırıklığına uğratsa da sonra bazı şeylerin yerine oturması ve ortam sayesinde filme baya ısındım... johny depp in canlandırdığı karakteri de çok beğendim ayrıca
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hatırlıyorum da daha vizyona girer girmez heyecanla sinemaya koşmuştum... O günler için film hakikaten beklentilerimi karşılamaya yetmişti.. Film bittiğinde heyecanlandığıma değdini anlamıştım... Filmi günümüzde dvd veya başka yollardan seyrettiğinizde ve bugünkü teknikler açısından değerlendirildiğinde bariz kurgusal hataların olduğu ifade edilebilir.. Ancak o günün koşullarında hakikaten oldukça tatmin ediciydi.. Şu an seyrettiğimde dahi hiçbir kurgusal yanlışı beni rahatsız etmiyor. Bir Deep coşkusu var filmde, toy bir Ricci de olsa film karakteristlik bir başarı örneği olarak karşımızda duruyor... Bugün bile keyfi marjinalleştiren bir noktada sinemaseverlerin karşısında duruyor.. Özellikle 30 yaş ve üstü sinema tutkunları bu filmi seyretmediyseniz ne yazık ki çok şey kaybetmiş sayılırsınız.
16 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Kardeşlerim ben Depp'i çok seviyorum. Benim sorunum aktörlerle değil, filmlerle. Siz de bunu kavrayamıyorsunuz. İşaretlere pek dikkat etmediğim doğru, sonradan farkettim. Sadece bu konuda hemfikiriz. Ayrıca Depp'in Di Caprio'nun abisini oynadığı bir film var. Çok güzel bir film, fanlarına tavsiye ederim. Ben size uygun gelmesede fikirlerimi savunmaya devam edeceğim.
10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
görsellik harika konu çok yaratıcı ve harika yönetilmiş çok sürükleyici geçiyor johnny depp zaten al vitrine koy izle
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika...
30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
farklı ve tuhaf karakterler ve anlatımıyla tim burton ona olabilecek en güzel baharatıyla johhny deep izlenesi izlenesi..
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kabuslarımızı bizden alıp rüyalar hediye eden...... rüyalar ama sonu olan rüyalar bunu yapan adamı düşünün ve biz ona bir isim verelim "tim burton" bize film yapsın durmadan ve bu filmlerden biri sleppy hollow olsun sabah kalkıp bu filmi izleyelim ve gecenin gizemini yaşayıp hayranlık duyalım.....................
18 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Evet, Johny Depp abimizin oyunculuğunu en iyi tanıtan film budur mükemmel bir yapım olmuş.Depp severler mutlaka izlemeli sonrasında Chennemden Gelen(From Hell) ve Karayip Korsanlarına bakmalı...9/10
24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tim Burton, fazla söze gerek yok.
12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
korku filmi mi hayır,komedi mi hayır,dram mı hayır,polisiye mi hayır..ama çok güldüm, azcık korktum ,birazcık obaa dedim.tim burton ya her zamanki gibi muhteşem.
8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
artık tim burton ın masalsı dünyasını bildiimzden filmdeki ortam şaşırtıcı gelmior aksine yine insanı çeken gotik bi hava var filmde.ama film hem depp açısından burton açısından tatmin edici diil bence.evet izlenebilir evet ii kotarılmış ama bişeylerde belki de senaryoda bi tuhaflık bi eksiklik war.havada absürd kokan bişeler var.özellikte depp te.sanki oynarken sıkılıor yada filmle dalga geçior gibi.bu zırt pırt bayılmasından ya da oynamak için seçtii role bazı tip özellikleri giydirmesinden kaynaklanmıyor.zaman zaman bu hava izleyiciye de yansıyor ve film sıkıcılaşmaya doğru yol alıyor.yine de depp ve burton sevenler-ki ben de dahilim-için izlenilebilir.
11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kim kötü diyebilir ki:)
2 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmin konusuna kısaca "Ali kıran baş kesen" diyelim.
8 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Güzel bir film Johnny Depp farklı oyunculuğuyla en katmış meşhur jest ve Mimikleri ni söylemeden geçemeyeceğim tabi izlenebilir