Harika bir filmin harika devamı. Ilk filmden tanıdığımız karakterlere yenileri ekleniyor. (her devam filmi gibi) 20 yıl geçmesine rağmen hala eğlenceli bir film.
Dört sene sonra kaldığımız yerden büyülü oyuncak dünyasına devam ediyoruz bu sefer başı belada olan woody onu kurtarmak için Buzz başta olamak üzere tüm oyuncaklar büyük bir maceraya giriyorlar, bir çok yeni karakterle tanıştığımız, en az ilki kadar eğlenceli, komik ve başarılı bir animasyon.
Bu da ilki kadar güzel ve komik.Birazdan üçüncüyü izliycem,bakalım o nasıl? filme gelirsek bu sefer hikaye yine kaldığı yerden devam ediyor ve çok hoş espriler olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum ve herkese izlemesini öneriyorum çünkü çok tatlı bir yapım ama bana 1 mi 2 mi diye sorarsanız çok küçük bir farkla da olsa 1 derim.
bence 1 ile kıyaslayınca 1 daha iyiydi. Bir de filmleri genelde orjinal dilinde izlemeyi severim aslında. Ama bu filmde türkçe dublaj kesinlikle. 3 ü ise yakında izlicem inşallah.
Genellikle devam olan yapımlarda çoğu zaman görülen ilk yapımın gölgesinde kalması gibi durumu Toy Story için söyleyemeyeceğim.İlk Toy Story nasıl izlediysem aynı heyecanı bana Toy Story 2 de verdi.Eğer içinizdeki çocuğu şımartmak ya da mutlu etmek istiyorsanız Toy Story yapımlarını size tavsiye edebilirim.Sonuç olarak ben Toy Story 2 ye ilk Toy Story e verdiğim puanı yani 10 üzerinden 8 puanı veriyorum.......
İlk filmin gölgesinde kalmayan devam filmlerinden.Pixarın ilk bebeği olan toy storynin bu devam filmi küçük ve büyükler için kaçırılmayacak bir eğlence 8/10
eğlenceli,keyifli ve inanılmaz sürükleyici bir film...kendi türünde klasik bile denilebilir :D...bütün karakterler ide ayrı bir sewdim :D...ayrıca bu filmi 1. filmden daha başarılı bulduğumu söyliyebilirim...izlenmesi gerekir...gerçekten de mükemmel bir animasyon filmi...10/10