basakbilgi
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Neredeyse her sahnesinde bir espri patlatan, az biraz da dramatik olan, hem teknik olarak muhteşem bir cgi animasyon, hem de gerçekten çok zekice yazılmış ve kurgulanmış bir senaryoya sahip. Kesinlikle yetişkinlere yönelik olduğuna inanıyorum. Bir animasyon için bu kadar yaratıcılık fazla:)
Muhtesem derecede guzel bir animasyon.İzledigim en iyi animasyon olmakla birlike en komik filmlerdende biridir.İlk filmden daha guzel oldugu kanisindayim
Çok eğlenceli bi film özellikle animasyon adına çok güzel özellikle konusuna falan baktığınzda birinciden daha iyi olduğunu görürsünüz benim favorilerimden ve 10/10
benim hayatımda gittiğim ilk sinama filmi olan ve benim dvd ve vcd lerini elimde bulundurduğum harika bir animasyon filmidir pixar hemen hemen bu filmle meşhur oldu diyebiliriz
2. filmin 1.sini aratmadıgı nadir filmlerden... :) komik eglenceli bazende duygusal :) güzel bi animasyon umarım işin cıvkını çıkarmadan 3.sünüde çekerler. :p
kardesime aldgım bi filmdi ilkide o zmandan beri en fawori animasyonumdur..ikinciside ilki kadar süperdi toy story tutkunlarını kesinlikle tatmin ediyor emin olun=)
Macera hiç azalmıyor,çok sürükleyici ve heyecanlı. Karakterler, hikaye, kurgu, herşey dört dörtlük..Bu seriyi izledikten sonra başka hiçbir animasyondan aynı keyfi alamayacaksınız,resmen hastalık yapıyor.
Gerçekten çok güzel yapmışlar espriler çekim hataları star warsa gönderme yapması bayağı bi güzelleştirmiş filmi ben çok eğlendim aynen defalarca izlenecek bir film.
oyuncak hikayesi 2 en az ilki kadar güzel.hatta iki film arasında aynı tatları aldım diyebilirim.Gene onları çok sevdim hatta,arasıra onları özleyip tekrardan izliyorum.Kesinlikle ve kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.Çünkü çok harika!
Valla, nedense birincisinden daha çok zevk almıştım.Bu biraz sıkıcı geldi.Ama yine de arşivimde korsan da olsa cd'si duruyor ve 4 kere izledim (ama 1i 10 kere izlemiştim.)