sezer balıkcı
26 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Aşırı sevdiğim ağladığım bir filmdi keşke sonu bu şekilde bitmeseydi. Konusu aşırı iyi sanki gerçekten 2 aşık bireyin tüm zorluklara rağmen kavuşacağı gibi hissediyorsunuz daha fazla konuşmak istiyorum sadece kesinlikle izleyin...
Bu filmde sağlığınızın değerini, birine aşık olmayı ve bu ikisini kısıtlı zamanda yaşamayı gördüm. Oyunculuk ve hikayesi çok iyi. Ayrıca dialoglar akıllıca ve özgün. Bu filmi eşinizle veya flörtünüzle izlemekte ayrı bir tat vermekte. Hem gülüp hem ağlayacağınız harika bir film.
Hayat kısa sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin geçen gün manavcıya onu sevdiğimi söyledim domateslerde çok güzel veriyimmi iki kilo dedi olsun yinede söyledim şimdi sizlerin huzurunda sizede söylemek istiyorum seni seviyorum ranya cemal <3
Bir kitaptan uyarlanan çok güzel bir film. Kanser olan iki gencin çok güzel bir hikayesini anlatıyor. Kaç kere izledim hatırlamıyorum ama her seferinde ilk kez izlemiş gibi hissediyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum
Normalde romantik fimlerden pek hoşlanmam fakat bu filmin akışı ve vıcık vıcık değil de samimi olan ilişkileri filmi çok güzel bir aşk hikayesine dönüştürüyor. Filme bir başlık bulmak gerekirse aşk ve ölüm diyebiliriz.
Daha önce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Nefes almak ve yıldızları seyretmek hiç bu kadar anlamlı gelmemişti.. Her saniyesinde hatırlattığın o duygu icin teşekkür ederim.. " - ahhhh! okey O.D " tabiki kitabı okuyacağım.. 12.06.19
Aslında yaşadığımız hayatın en acı gerçeğini anlatan bir film. Neden 3 verdim bence bu filmi izlediğiniz andaki modunuz önemli duygusal ve hayattan darbe yediğiniz bir zamanda izlerseniz sizi o oranda yıkan ve gözyaşı döküp 5 puanı yapıştıracağınız bir film olabilir lakin ben biraz daha mutlu ve alaycı anımda izlediğim için etkilediği anlar kısıtlı. Shailene Woodley çok beğendiğim bir aktrist ve rolünü de çok iyi yapmış diyebilirim. Kesinlikle izlenmesi gereken ve izlendiğinde insana çok şey katan bir yapım.
İki ağır hastalığın pençesinde olan kız ve erkeğin yaşamından bir kesit... Çok iyi bir dram ve içinde gözyaşı olan bir aşk hikayesi... Yanı sıra kitapdan uyarlama... Bu filmi duygu dünyanız hassas ise beğeneceksiniz! hemde çok
Hayatımda gördüğüm en güzel film. Eminim kitabıda çok güzeldir. Öncelikle, bu filmiki izlerken hezel gracee'in yerinde hissetmeniz lazım. Duyguları açığa çıkaran ve tam anlamıyla yaşatan bir film