film cok güzeldi beğendim böyle filmlerin yapılması cok güzel bence tarihimizdeki önemli insanları tanımış oluyoruz oyuncularda iyiydi ama liseli oynayan oyuncu belçim bilgin bence olmamış zaten çoğu kişi yorumlarda bahsetmiş bu durumdan nice böyle filmlere inşallah
erken yaşta veremden ölen zonguldaklı şairlerin hikayesi. Sürükleyicilik kadro oyunculuk herşey on numara. Harika bir yılmaz erdoğan draması. Birde gerçek hikaye. 10 / 10
Dönem, dönem izledigim ve her izlediğimde aynı tadı alabildigim, insanı etkisi altında bırakan bir başyapıt. Kıvanç Tatlıtuğ'u farklı bir karakterde görebileceğiniz ve sonrasında oyunculuğunu tasdik edebileceğiniz buram buram sanat dolu bir film.
Çok ama çok beğenerek izlediğim,etlkisinde kaldığım bir film.Oyunculuklar özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ‘un ve Farah Zeynep Abdullah’ın oyunu mükemmeldi .Hikayenin gerçek yaşamdan yola çıkması ,biyografik olması daha da ilgimi çekti,her iki şairi de bu filmle tanıdım ve kısacık ömürleri için de çok üzüldüm .Kesinlikle izlemenizi öneririm
Boşa zaman kaybı ben sevmedim izlemek isteyene mani olmuyayım keyfiniz bilir oyuncular çok iyi diye bakayım dedim ama yanılmışım Yılmaz Erdoganın Belçimi oynatmak için kurguladığı boş filmlerden biri
Film konusu iyi bence karakterler hakkında bilgi alıp internetten izlerseniz daha iyi oturuyor tabiki bir başyapıt değil fakat izlenebilir Bir not daha kullanılan siirler etkiliyici şiirler değildi
Filmin kalitesi ilk sahneden itibaren gözleri dimdik tutuyor. Aşk'a, dostluğa, sevgiye, edebiyata yapılan vurgular muhteşem. Yılmaz Erdoğan yine hem oyunculuğunu hem yönetmenliğini konuşturmuş, kesinlikle izlemeyen varsa izlemelidir.
"...Belki de kelebek çok etkilendi rüyasından, uyanmak istemedi uykusundan."
1940’ lı yıllarda yaşamış iki şairin veremle mücadelelerinin, aşklarının, hayallerinin anlatıldığı gerçek hayat hikayesi.Zonguldak ta maden ocaklarını, birçok insanın veremle mücadelesini izlerken fazlasıyla duygulanıyorsunuz.Ortalama bir film.Belçim Bilgin ve Farah Zeynep in rolleri değişmeliydi bence