CAN GÜRDAL
1 değerlendirme
4 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Filmi can sıkıntından açıp izlemiştim ama o kadar güzel ve sürükleyici bir filmdiki ben ne Zaman ağladım dedim kolay kolay ağlamayan bı insanı bile ağlatabiliyor film kısaca Türkiye'nin özeti bence...
Muhtemelen 4.kez falan izliyorum. Ve askerlik çok gerçekçi işlenmiş. Duygu geçişleri aşırı iyi. Ve son sahneleri en can alıcı yerleri. İzlemediyseniz izleyin derim. Askerliğini yapmamışlar ya da kadınlar aynı duyguyu alabilir mi bilemem ama son sahnesindeki duyguyu herkes alır kanımca. Emeğinize sağlık..
Bu kadar güldüren, eğlendiren ve ağlatan acayip bir film... Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Filmi çok beğendim. izlemenizi tavsiye ederim, pişman olmazsınız
sene 1996 asker ocağında çeşitli yörelerden gelen askerlerin hikayesi… içinde birkaç konu barındırıdan. Sürükleyici gerçekçi güzel bir türk filmi. 96 da askerlik yaptım ben.. İnanın neredeyse filmdeki herşey gerçeğe çok yakın.. Bu kadar gerçekçi bir film için herkesin emeğine sağlık on numara
Duygusal biri değilim her şeyede gülmem ama bu film 2sini de bana çok güzel yaşattı. Askerlikteki olayla yaşanmışlıklar dibine kadar gerçekciydi, neyin ne olduğunu bilerek çekilmiş bir film. Bitince neden bitti, keşke aynı kalitede dizisi olsa, yada keşke daha yarısında olsaydım diyeceğiniz bir film. Ama bir bayan veya askerliğini yapmamış bir kardeşimiz benle aynı duyguları yaşar mı bilemem.
Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gerekenn bir film.yeri geldiginizde gülmekten gizunuzden yas gelecek ,yeri geldiğinde de boğazınızda olusan dugumden kilitleneceksiniz.mesajlar zaten sizi sizden ediyor.
Normalde askerlik temalı filmleri pek tercih etmem ama bu film gerçekten tüm ön yargılarımı yıkmakla kalmayıp beni kendisine hayran bırakmıştır. Film yorumlamada çok iyi değilimdir ama en azından şunu söyleyeyim: gerçekten çok güzel bir flim ve asla pişman olmayacaksınız.