Veli G
19 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Filmde duygusallık var vatan aşkı var espri var e daha ne olsun. 5 yıldızı hakeden bir film gerçekten. Çok çok şatafatlı oyuncu kadrosu yok ama bu adamlarda gayet kaliteli yapmışlar bu işi.
Film, Duygusal bağlamda insanı çok ağır yaralıyor.sürükleyici,bir ara ne ara ağladım ya ben diyorsunuz,ince replikler ve final efsane. Türkiye'nin iç halini ele alıp ağır bir ders veriyor ve çok ağır bir soru soruyor biz neden öldük? Hayatımızın baharında neden vazgeçtik hayatımızdan? Egolarınızı tatmin için mi? Üç kuruşluk çıkarlarınız için mi? İşte bu soru filmin ana konusu ve şu kadarını söyleyeyim bu film bir dizi olsa eminim reyting uğruna feda edilir çünkü saçma sapan dizilerin anlamsız hikayesi olanlar kavgalı diziler tutuyor sosyal mesaj değil...mutlaka izleyin
Uzun zaman sonra izlediğim en güzel, en den ruhuma dokunan bir sinema filmiydi; konu çok sade,yormuyor, abartılı değil, yıllar önce nasıl yaşadıysak aynısını bu filimde yaşayabiliyoruz; özellikle ikinci bölüm için duygu en üst seviyede ve ağlamak serbest ; emeği geçenlere çok teşekkürler ;herkesin mutlaka izlemesi ve o duyguyu yaşaması gerekir ..
filmi çok beğendim,hem ağlattı hem güldürdü.. askerliği bütün doğalligiyla anlatıyor..bayanlarinda duygulanavilecegi bir film..eslerinizide yanınıza alıp gidin derim,pişman olmassiniz
Herhalde, askerliği en doğru ve gercekci anlatan film budur. Hem güldürdü, hem ağlattı, gercekleri yansıttı. Ben kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Harıka bir film. dag 2 den sonra izlediim en güzel türk yapımı film. araya kadar gozlerim gülmekten yasardı aradan sonra aglamaya basladı gözlerim. Cevrenizde tqnıdıgınız bir askrr varsa ve onun hergun basının üstünden mermiler geciyorsa bu filmi izlemeyin çok kötü olursunuz ben iki gündür etkisinden cıkamadım.