Sezai Paracikoğlu filmi bastan sona omuzlarinda tasidigi romantik-dram filmi. Hem klasiklesmis turk filmi kliselerini icermesi hemde kendine has oykusuyle aglatmayi ve sasirtmayi basariyor. Maalesef tanisma, flort, kizin kacislari ve hikayenin filminin cekilmesi gibi sahneler hircin sevgilim filmini andiriyor...
güzel film .ilk önce ıssız adma benzettim.daha benzer filmler var.konunun gidişatını az çok anlıosunuz.ama başarılı.romantik duygusal izlenmesi gereken bir film.
Ancak yarısına kadar izlemeyi başarabildim. Kötü bir film diye bilirim. İzlemesemde birşey değişmezdi. Halil Sezainin sesini beğeniyorum. Oyunculuğunu değil...
Gayet güzel bir senaryosu vardı fakat filmi izlerken filmde neler olabiliceğini çok rahat kestirebiliyosunuz.Ama film çok ince işlenmiş çok acayip detaylar vardı, müzikler çok güzeldi ve sonuda gayet başarılıydı. 10/8
izlediğim filmler arasında ilk 10a kesin girer bence şimdiye kadar yapılmış en iyi türk filmi çok etkileyici ve farklı bi konu işlenmiş izlemenizi şiddetle tavsiye ederim "saklandıkları yerden aşk için çıktılar"
Sürekli adını duyduğum bi filmdi ,yorumlara bakıyordum da bundan 10 yıl önce yazan arkadaşlar şuan bu kalitede aşk filmi yok maalesef,AIDS ile ilgili bu kadar bilgiye sahip değildim bunun için ayrıca teşekkür ederim