Küresel güçlerin icratlarını en güzel anlatan filmlerden biri. Selçuk yöntemin oyunculuğu harika. Askerin içindeki iyiyi ve kötüyü göstermeleri başarılı olmuş
Kesinlikle izlemesi gereken bir TÜRK filmi özelliklede şu sahnedeki diyaloklar çok anlamlıydı: bozo: bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün mutlaka ekmeği yediği yerden kurşunu yer... 10/8.8
efsane bir film. konu zaten çok iyi ve aksiyonda gayet iyi sağlanmış. elbetteki daha süslü aksiyon sahneleri olabilirdi ama türk sinemasının o yıllardaki konumuna göre gayet başarılı. kesinlkle izlenmesi gereken bir film
Diziden bağımsız seyreden, kendini seyrettiren bir filmdi. Uzun palto, boğazlı kazak giymeyen ve gümüş yüzük takmayan bizdik sadece arkadaşımla, filmi seyretmeye gittiğimiz sinema salonunda :)
efsane dizi deliyürek in filmi...yusuf miroğlu bu sefer terörle ilgilenior...oktay kaynarca-selçuk yönetim gibi isiler bu tarzz rollere çok yakıorlar bence izlenmeli ben 8 verdim güzel film...
Osman Sınav eserleri ülkemize mal olmuş yapıtlardır.Deli Yürek-Kurtlar Vadisi-Pars Kiraz Operasyonu bu eserler arasında gösterilebilir.Deli Yürekte ekmeğini ülkesinden çıkanların ülkesine karşı yaptıkları ihaneti anlatıyor.Kısacası Güneydoğudaki mafyalaşmış çarpık düzene karşı çıkan bir fedainin hikayesidir Deli Yürek.Ben Deli Yürek:Bumerang Cehennemi filminde şu sözü beğendim.Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden kurşunuda yer.Umarım bu söz ülkemize ihanet edenler için gerçekleşir diye umuyorum.Sonuçta ben bu Osman Sınav Eserine 10 üzerinden 8 verdim.
şahane bi film....yani övgülerimi dahada sürdürmek isterdim ama övgülerimide filmin bitiş sahnesi gibi bitirmek istiyorum..böyle aniden..yaa bi film böyle bitermi yaa..herşey mükemmel giderken,film insanı etkisi altına almışken,eee devamında ne olacak derken..küt..film bitti..söyleyecek kelime dahi bulamıyorum