JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bir dönemin efsane dizisinin bağımsız konulu sinema uyarlaması.Ahlak,namus meselesine yaklaşımı tartışmalı,terör konusunda yeterince derin ve incelikli değil.Ama teknik olarak hala Türk sinemasının üstünde.
Kurtlar Vadisi ve onların yeni yetme ekibine 'Siz giderken biz dönüyorduk' dedirtebilecek güzellikte ve içtenlikte bir film.Türk TV izleyicisine 'aksiyon' u tanıştıran, 'devlet, millet' meseleleri gerçeğini 'duygu sömürüsü' yapmadan anlatan bir dizi ve onun ekibinin beyni olan Osman Sınav, Soner Yalçın ve Ömer Lütfü Mete’den dizinin güncelliğini bozmadan, konudan sapmadan, halkın duyguları ile oynamadan yapılmış, müthiş inceliklerle dolu bir yapım.Bu filmin yapılmasının ardından dizi 6 ay kadar daha yeni bölümleri ile gösterildi ve ekrana veda etti.Kaçırmayın ve mutlaka izleyin....10/10'Yiğidi gül ağlatır, gam öldürür'
mükemmel bir filim gerçekten.dizide mükemmeldi.bu osman sınav gerçekten ender yönetmendelerden biri.hiç bir dizisini ve filmini kaçırmam.bence filmin daha yüksel puan almalıydı diye düşünüyorum.
gerçekten çok güzel bi filmdi oyuncuları filmi daha başka bi boyuta gitirdi kurtlar vadisi kadar bi bütçeye sahip olsaydı daha bi sürü atraksyon görebilirdik bence