2,7
Maskeli Beşler: Irak hakkında görüşlerin ?
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim espriler düzeysiz bence.sonuda güzel değildi.başta merakla izledim,böyle bir son olunca hayal kırıklığına uğradım.maskeli beşler dediler.beşincinin memet ali alabora olması gerekmiyor muydu'evam filmi sonuçta.o zaman hiç girişmeselerdi bu filme!!!!!!
15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
diğer serilerde olduğu gibi yine şafak sezeri ön planda görüyoruz,,,film çok güzel olmasada oyuncuların doğallığı filmi izlenebilir bi hale getirmiş...herkesin izleyeceği türden bi komedi filmi....
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok güsel bi film diildi açıkçası..Sanırım bu tip filmler artık baymaya başladı..Evet hala güldürebiliyor, ama ne bilim...Canınız çok sıkılıyorsa gidin derim..Sizi güldürecektir..Fakat çok şey beklemeyin..
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hiç güzel bir film değil hep aynı yerde bütün film geçiyor kısaca bu filme film berbattı
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son birkaç yıldır Yeşilçam'da büyük bir atılım ve patlama mevcut eskiden bir yıla bir elin parmakları kadar film girerdi, şimdi bir ay içerisinde on filmi izleme şansımız oluyor. Bu Türk Sinema sektörü çok iyi bir şey, ancak ben geçen ay bu ay içerisindeki filmlere baktığımda (vizyona girmeyen filmler dahil), birkaç film haricinde bu sefer hemen hemen herkes film çekmek için film çekiyormuş havası izlenimi vermeye başladı, ve dikkatiniz çekerim genel olarak hep aynı tarz biraz da sanki Hollywood'a özenti var gibi. Umarım bu saçmalık böyle devam etmez, Yeşilçam'da yine kaliteli ve başarılı filmler görürüz, zira bu furya böyle devam ederse birkaç yıla kalmaz Yeşilçam Bollywood sinema sektörünün ve Hollywood şimdiden yaşadığı sıkıntıları yaşar, lütfen dikkat dost acı söyler. Maskeli Beşler 1 çok sevmiştim, çok başarılıydı. Ama Maskeli Beşler Irak aynen Hollywood'daki seri filmler gibi olmuş (daha doğrusu çok kötü olmuş). Tamamen ticari olmuş, şu an ahı giti vahı kalmış Irak üzerinden, dalga geçer gibi sözüm ona komik (ama ben bile hangi sahnesine güldüğümü hatırlamıyorum) saçma sapan bir film yapmışlar. Bu filmde, Şafak Sezer hariç herkes filmin kötü akışına kendini kaptırmış. Avrupa Yakası'nın Gaffur'u dahil. Son derece kötü film.
13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben gittim cok ama cxok güzel aynı korkunç bir film gibi kurtlar vadisi y le dalga gecmişler ama güzel olmus sinemada adeta koptum
11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filme dün baktım.oyunculuklara lafım yok ama senaryo ilk filmden daha kötüydü bence...keşke bu filme harcanan parayı başka bi projeye harcasalardı...
30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ilk film oldukça komikti,bakalım bu devam filmi nasıl olacak.memet ali alaboranın olmaması filmi nasıl etkiler bilmem gerçi ilk filmdeki güzel kızın peşinde koşmaktan filme pek bir katkısı olmamıştı.