Eleştirileri okumadım ama eminimki çoğu arkadaşımız filmin tamamını vasat bulmuştur çok yanlış bence.
Filmdeki mekanlar son derece kaliteli insanı ırakta olduğunu hissettiriyor son derece başarılı mekan oluşturulmuş kısaca emek çok fazla o sıcağın altında film yapmak kolay değildir. Oyunculuk başarılı.
Son olarak bişeye değinmek gerek türk insanı türü komedi olan filmlere giderken filmi kahkaha makinası zannediyo bu yanlış komedi demek insanı izlerken eğlendiren, tebessüm ettiren espri olan oyuncuların absürt tavırlar sergilediği türe komedi filmi denir siz her komedi filmini sırf kahkaha atmak için gidiyorsanız gitmeyin sonuçta bi espri birine komik gelirken birine gelmez yapımcılar herkez için espri seçemezki.
Yani film eğlenceli, sıkmayan, oyunculuk güzel bir film özellikle birşeyin altını çizmek gerek filmin mekanı çok kaliteli ince espriler mevcut, oyunculuk iyi.
Film müziklerine gelince özellikle arapça müzik o atmosferi zirveye çıkarmış. Çatışma sahneside ortalamların üstündeydi. Sırf kahkaha atmadım diye tüm harcanan emeği görmeden filmi çöpe atmak çok yanlış olur.
Türk filimleri içinde 10 üstünden rahat 7.5 puan alır.
Bu arada puan veren herkeze teşekkürler 5 üstünden 3.8 hakettiği bir puan olmuş bu film için.
saçma saçma saçma konu yok oyuncular sanki istedikleri para verilmiyomuş gibi vasat ve saçma oynuyo.yok neymiş türkiyeye petrol getirecekmiş.sanki koca ülkenin bütün petrolü okul bahçesinin yarısı kadar alanda saklanıyo.izlemeyin abi zamanınıza yazık
Boş bir filmm bence tamam güldürüyor ama elle tutulur bir sahnesi yok serinin ilkii izlenmeye değer ama bu değil birde şu var filmi zilerken senaryoda eksiklik hissediorsunuz sanki film uzunmuşta kısaltılmış. Son derece basit bir film olmuş zanımca.
Benim gibi bir sinema manyağını, sinema salonunda uyutmayı başarabilen tek film... Bunu bana biri söylese güler geçerdim ama sahiden oluyormuş.. Bu kadar kötüsünü daha önce hiç izlememiştim ya..