tarikakay-26
4 Mart 2007 tarihinde eklendi
flim tam bir geyik her hangi bir sanat özelliği taşımıyor.amerika ve türk hükümetine taş atılıyor,yapılan konuşmalar doğal ve samimi.izlenmeye değer 10/7
Kötü... Oldukça kötü bir film... Sinemadan çıkmamak için çok zor ikna edildim. Verdiğim paranın türk sinemasının gelişmesine katkıda bulunduğunu düşünmesem boşa para verdim derdim... Harcanan makaralara yazık olmuş :(
ilkine göre hiç de iyi değildi.yinede eğlenceliydi ama komik değildi bence beklentileri karşılamıyor açıkçası.mantık çerçeveleri dışında güzel bir mizansen ve ironi kullanarak aslında çok güzel mesajlar vermişler.filmi bu açıdan takdir etmek gerek yinede.ben özellikle Peker Açıkalın'ı çok beğendim.bir insana her rol ancak bu kadar yakışabilir.
Ben arkadaşların ısrarıyla gittim gerçekten olaylar çok saçma bnlar birinci filmin sonunda hapishanedediler sonra paraşütle ıraka geliyolar kim getiriyorsa artık böyle saçma sapan devam ediyor kurtlar vadisi ırak yapıldı bizde ırakla ilgili bi komedi yapalım demişler ama olmamış paranıza yazık gitmeyin Yandım Ali ye gidin hem güler hem duygulanırsınız paranız boşa gitme hemde