3,4
Kız Kardeşim Mommo hakkında görüşlerin ?
21 Ocak 2018 tarihinde eklendi
İzlerken insan sıkılıyor biraz ama yinede etkileyici içimi burktu özellikle yaşanmış olduğunu bilmek insanı gerçekten üzüyor
29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
güzel film,aldığı puanda yeterli bence.ancak beklediğimi çok fazla bulamadığım birkaç konu bulunuyor ; annesinin ölümü olayına çok fazla değinilmemiş,neden öldü , nasıl öldü gibi sorular askıda kalmış..filmin sonu klasik (ama başka türlüde olamaz tabi ki.sonucta gerçek hayattan alıntı)..dede rolünü layıkıyla yerine getirmiş,keza baba rolü de öyle.Ahmet rolünüde o yaştaki çocuk nasıl bu kadar iyi oynar anlayamadım,gerçekten tebrikler..duygusal filmleri sevenler izleyebilir.izlemeyen çok birşey kaybetmez diye düşünüyorum.(müzikler klasik erkan oğur müziği yani harika)
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim duygu yüklü en güzel filimlerden bir tanesi.. kesinlikle izlenmeli ve bence burda o kadar film yüksek puanları hak etmediği gibi bu filmde bu puanı hak etmiyor. bence 7 bu filme az gelir...
13 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Kardeşine gerçek anlamda abi ve ablalık yapmayanlar, ailesinden uzakta yaşamayanlar, baba sevgisizliğine maruz kalmayanların anlayabileceği bir film değil zaten.Oyunculuklar o kadar iyi ki çocukların duyguları yansıtmadaki gerçekciliğine inanamadım. Yıllarca eğitim almış birçok oyuncuya taş çıkarırlar.Dedenin mecburiyetinden doğan yürek sancısı, Ayşe'nin her şeye rağmen babasının bir sıcak bakışına duyduğu hasret, Ahmet'in kocaman yüreğiyle Ayşe'sine kol kanat germesi yüreğimizi parçaladı. İzleyicilerin birçoğu filmin sonunun yarım kaldığını ifade etmiş. Sonunda ne olduğu bu filmde merak edilecek en son şey benim gözümde. Başından sonuna insan psikolojisini en derinine kadar yansıtan bir başyapıt diyebilirim.
20 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Emeğe saygım sonsuz ama hayatimdan kaybettiğim 1 buçuk saatin hesabini kim vericek acaba hiç bir konusu yok hiçbir heyecan yok tavsiye etmiyorum ben vaktimden oldum siz olmayin
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
türk yazarların gene duygu yüklemek için saçmaladığı bir film örneği...film bittiğinde ne oldu bitti mi şimdi diye bakıp kaldık sessiz sedasız öylece giden bir film. hiçbir atraksiyon yok sanki birinin bir günlük hayatından kesip almışsın gibi sebep sonuç yok.
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film Aşırı Güzeldi Anlatılmaz.. Kesinlikle İzlenmedi.. Ben Hiç Bi Filmde Ağlamadım Ama Bu Ağlattı.. 10/10
13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
evet bende filmde oynayanlardan birisiyim film benim kasabamda çekildi yaşanmış ve bizlerinde şahit olduğu bir hayat hikayesi film çekimlerinde baştan sona olmamıza rağmen bu kadar güzel olabileceğini biz bile düşünmemiştik sayın yönetmenimizi kutluyorum
26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok sıradan bir filimdi, ben hala o afişlere mommo yazısını neden yazdıklarını anlamış değilim, filimde sadece ismi geçiyor 2 3 yerde. Güzel hareketli yapabilirlerdi filmi, ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim..
21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bugun ızledım fılm gercekten içimden bişeylerin kopmamak için mücadele verdigini gördüm kardes sevgisi bole tenımlanabilirdi ve bir babaya ancak bu kadar cok bole kufredılebılırdı kesınlıkle tavsıye ederım ayrıca muzıklerde harıka tam bir uyum senfonisi
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son derece yalın, ama bir o kadar da yaralayıcı bir film. Çocuklar üstünde bir kez düşünmemizi sağlıyor.Yürekleri parçalayıp, gözyaşlarına boğmuyor izleyenleri.Ancak öyle bir burkuyor ki yürekleri, canınız yanıyor. Haftalarca vizyonda kalan, kocaman bütçeli, reklam kampanyalı filmleri fazla zorlanmadan, büyük farkla geçmiş.Bir çok ödülü alması umuduyla emeği geçenlerin eline sağlık.
14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Biz küçükken annem bize masal anlatırdı ve her defasında ağlayıp anneme sarılırdım.Resmen Annemin masalını film yapmışlar.filmi izlerken,filmden çıktıktan sonra,anneme anlatırken yine ağladığım.
Sevgiye ve merhamete ihtiyacımız olan dünyada filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
sevgiyle kalın....
9 Aralık 2023 tarihinde eklendi
O kadar ağladım ki anlatamam. Çocuk oyuncuları , sarıp sarmalamak istedim. Filmi içimiz yana yana izledik fakat sonu çok yarım kaldı. İzlenecek filmler arasında kesinlikle.
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
küçük bir hikayeden yüreğimize işleyen büyük bir eser yaratılmış. özellikle çocuk oyuncular mükemmeldi. senaryo da gayet başarılı. 9 puan veriyorum. bravo!