3,4
Kız Kardeşim Mommo hakkında görüşlerin ?
5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu film nasıl 7 puan alabilmiş? ben 1 puan verdimgereksiz bi film neden bu filmi çekmişler ki
29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden.Ahmet ve Ayşe çok güzel oynamışlar.Hikaye, kurgu, senaryo çok etkileyici.Müzikler çok güzel.İnsanı gönlünden yakalayan bir film.Diyecek, eleştirecek bir şey bulamıyorum.Gerçekten çok güzel olmuş. Çok etkilendim.Bu sadelikte, bu kadar güçlü bir anlatım büyük başarı.Ayşenin saçları kesilirken duruşu, ayaklarını büküşü, Ahmetin yırtık ayakkabılarını gizleyişi gibi sahneler çok başarılı anlatılmışKesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum.9/10
10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ilginç bir istatistik olarak filmde oynayan 7 oyuncudan 5 inin ismi 'm' ile başlıyor ki zaten bunlarının 3 ünün adı 'mehmet'...
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok çok etkileyici..çok güzel..çok doğal bi film..açıkçası filmi izlemeye giderken bu kadarını beklemiyodum...o çoçuğun kız kardeşini koruyuşu,evin tüm işlerine bakması,o yaşında bulaşık yıkayıp,yemek yapması,kızın kendilerine bakmayan babalarının yolunu gozlemesi...çok ağladım..hiç bu kadar ağlamamşıtım...hala aklıma ahmetin yemek yapışı geldimi ağlıyorum..Rabbim o duruma düşen her çocuğun yardımcısı olsun...onları muhtaç durumda bırakmasın....
25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Keşke filmi tamamlasalardı. Yarıda bırakılmış resmen. Ara ara sıkıldığımda oldu. Fena değil.
6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok hoş film, yapılan olumsuz eleştirilere aldanmayın. onlar holiwood meraklısılar gibi. çok dramatik ve çocuk oyuncular çok iyi..
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
trt sağolsun,seyretme şansını şimdi buldum.muhteşem bir film.ama filmden anlayana.tüketen insanların arttığı bir dünyada çok ilgi çekmeyecek eminim.ama gün gelecek sadece iyiler kalacak geriye.mommo da onlardan biri...
25 Mart 2010 tarihinde eklendi
bir dram yalın bir şekilde bir filmde ancak bu kadar güzel anlatılabilir..yönetmen gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmış..gerçekten çok etkileyici bir film...
24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
merhaba,sinemasever dostlar!
23 ocak akşamı,polatlı belediyesi" ücretsiz film günleri" kapsamında dün akşam 13 eylül kültür merkezi salonunda "Mommo Kızkardeşim" filmini izledim neredeyse tamamı dolu salonda.
Gerçekten de -izleyicinin çoğunluğunun duyguseli içerisinde ve yaşaran gözlerle- sıkılmadan izlediğimiz bir filimdi.Bol ödüllü Türkün Uluslararasu gururu,Usta Yönetmen "Atalay TAŞdikenin " "Mommo Kızkardeşim" adlı film için ne kadar övgü yağdırsak azdır,bence.Görsel olarak bir harika,hikaye inandırıcı mükemmellikte ve minik oyuncular yaşlarının çok çok üzerinde bir ustalıkla kotarmışlar filmi.Emeği geçen Sayın Yönetmen-Senarist Atalay TAŞdikenin ellerine sağlık.Nice başarılar,Büyük Türk,Yolun açık olsun!
Ferhat Demirbaş
delacroixferhat
23 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Yüreğime bir taş oturdu filmi izleyince. O çocukların tüm duygularını seyirciye geçirmeyi başarmış yönetmen. 3. kez izledim. Ve yine iliklerime kadar sarsıldım.
23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmlerinden birisiydi. Son; sanki devamı gelecekmiş gibi bitti.
18 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika bir film di.Aglamak için izlenebilecek en güzel filmlerden biriydi. Tavsiye ederim
13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar yorumlara aldanmayın ödül almış falan ama flmde hic bisey olmuyor hep aynı hızda sıradan seyler olup duruyor ne bir duygu ne bir etki bırakmıyor zaman kaybı
14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Kanimet tamamen sana katılıyorum. İpe sapa gelmez, saçma sapan, birbirinin kopyası günümüz filmlerinin arasında hemen kendini belli eden farklı bir film bence Kız Kardeşim: Mommo, merakla bekliyorum doğrusu.
16 Mart 2010 tarihinde eklendi
ağlamaktan başım ağrıdı çok etkilendim.