İki Genç Kız
    İki Genç Kız hakkında görüşlerin ?

nskmourinho
    nskmourinho

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Filmi beğenmedim ve gereksiz buldum.Vildan Ataseverin oyunculuğunu da hiçbir zaman beğenmemişimdir.Bir şeyler anlatmak isteyen ama kendi içinde kaybolup giden bir film 2/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar çok iyiydi. Sağlam bir uyarlama olmuş.
    throughout
    throughout

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Filmin puanı çok düşük bence.. öncelikle çok gerçekçi bir film.. evet biraz uç karakterler ama hayatın içinden.. oyuncular çok başarılı özellikle vildan atasever ve feride çetin.. 8/10
    ardahan1974
    ardahan1974

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    vasat buldum, bence başarısız
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    vasattı.senaryo yetersiz,oyunculuklar yetersiz,her şey yetersizdi aslında.öykünün çok hayatın içinden olduğu doğru fakat biraz dikkat çevirirsek bazı mantığa aykırı olaylar da yok değil bana göre.karakterler zaten fena halde saçma karakterler,neyin ne olduğu belli değil,behiye denen kız gereksiz yere aşırı isyankar baz durumlarda,yani asi olsun fakat bir yerden sonra antipatinizi kazanmayı başarıyor.handan desek o da bir ayrı.karakterler ve oyunculuklar yetersiz ise zaten pek bir şey beklemek yanlış olur.ben çok beğenmedim,akılda kalıcı ve çarpıcı şekilde çekilememiş,kitabı en yakın zamanda okuyacağım,o bari farklı mıdır acaba diyorum.sıradan bir yapım.
    sipru
    sipru

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bencede rollerinin hakkını vermişleren azından yapmacık değildi
    theolovesjager
    theolovesjager

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Ben hayatımda bu kdr tırsık bi yönetmen daha görmedim.
    İddialı bir senaryoyu, hem de türk edebiyatına mal olmuş bir kitabın uyarlamasını çekemeyeceksen bu işe hiç girişmeyeceksin. Ha yok çekeceksen de hakkını vereceksin!
    Vidan Atasever ile Hülya Avşar ın çabalarını bir yana koyarsak bu filmden hiçbir şey çıkmaz.
    rock-tavsani
    rock-tavsani

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Ben bugüne kadar pek çok film izledim.Hiç biri bu filmin yerini tutamaz bence.Olaylar o kadar gerçekçiki ve aynı zamanda oyunu oynayan kişiler rollerini benimsemiş.Karekteri gerçekçi olarak yansıtıyo.Vildan atasever benim sevdiğim oyunculardandır.Filmin hakkını vermişler bence.Birçok filme 10 basar bu film.Benim görüşüm böyle sizinkini bilemem.
    can07
    can07

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Arada tekrar tekrar izlediğim bir filim.Konusu,seneryosu her şeyi çok güzeldi.Vildan Atasever’ i ben bu filimde sevdim çok iyiydi herkes.Kızıl saçlı kız ise mükemmeldi.Hülya Avşar için ise yılların oyuncusu olduğunu o kadar çok belli ediyordu.ağlama sahneleri filan bana sanki gerçek gibi geldi.Çok iyi bir oyuncu gerçekten.Mükemmeldii.
    tiyatroata
    tiyatroata

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    türkiyede ki en büyük sorun iyi oyuncu yetişmiyor yada ki bence öyle piyasAya cıkarmıyorlar. vildan ın burda ki oyunculuğuile altınportakal alması hala kafamda soru işareti ee o sene baska kim alabilirdi ya. valla bi özgü namal var onunda yüzünün eskimesinden korkuyorum.
    fim olarak baktığımızda film iyi değil yönetmenlik olarak ta seneryo olarakta oyuncluk olarakta. ama konu idare eder o da iyi işlenmemiş 10%5.123456789
    sonerdkc07
    sonerdkc07

1 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Daha iyi çekilebirmiş aslında,fena değil 10/6
    pelgraf
    pelgraf

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ’bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim’ atasözünü aklıma getirdi bu filmiki arkadaş farklı olsada birbirlerinden etkileniyorlarfilm için kötü demek yanlış olur özellikle konusu gerçekle çok bağdaşıyor fakat bu konuyla daha iyi bir film ortaya çıkabilirdiayrıca hülya avşar’ın iyi bir oyunculuk sergilediğini düşünmeme rağmen anne rolünde bir başkasını görmek isterdim çünkü özel hayatıyla okadar gündemde ki izlerken az sonra kızı zehra çıkıcakmış gibi geldi:)
    ericcantona7
    ericcantona7

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    farklı bi konu 10/6 5puanı senaryoya..işlenme biçimi iğrenç...hiç beğenmedim...
    mehtap6
    mehtap6

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    orta halli bir film denebilir.izlenebilir..
    1983gs
    1983gs

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    değişik bir film yapmaya çalışmışlar ama yine olmamış ee nede olsa türk filmi :)) ...