aksiyon filmlerini cok fazla sevmesemde bu filmi izlerken hiç sıkılmadım ve güsel kurgulanmıs senaryosu sayesinde sonunu mearakla bekledm. ayrıca bu film sayesinde su an jean reno nn cok büyük bi hayranı oldum cok basarılı gercekten.
çok sürükleyici ve güzel bir filim zaten kadro da bunu belli ediyor.aksiyon filimlerinin içinde izlenmesi gereken çok güzel bir yapıp izlediğinize pişman olmıycağınız kesin.özellikle robert de niro nun araba kullandığı yer çok iyi...
film gerçekten çok iyi aksiyon macera vs.vs. tabi robert de niro çok seviyorum babayı.Jean Reno’ nedense bu filmi ilk izlediğimde pek sevmezdim tabi çok önceden izlemiştim hala hayret ediyorum aslında donuk bakışarıyla bile güzel oyunculuk gösteren bi adam..
gerçek bir polisiye. işin içine avrupa sinaması ve avrupalı oyuncular değdiğinde herşey daha güzel oluyo.sürükleyici ve çok heycanlı bir aksiyon filmi olmuş.mutlaka izlenmeli.
Robert De Niro ve Fransız versiyonu (bence)Jean Reno yu bir arada izlemek isteyenler, doğal oyunculuktan hoşlananlar bu filmi izlesinler. Jean Reno' ya dikkat
Ronin filmini, düşmeyen temposu ve bekleneni vermesiyle övgüyü hakedecek bir film olarak niteleyebilirim.. oyuncu kadrosu ve bu kadronun hakkını vermesi de ayrı bir övgü konusu.. halen görmeyen arkadaşlara tavsiye ederim...