harbidende baya bi güzl filmmiş....robert de niroyla jean reno bu filmin zaten bu filmin artısı ama bu kadar iyi oyunculuk pes doğrusu....filme iki yönden baktığınızda artı yönleri daha basıyo ama kovalamacalarda birazda aklıma formuladaki yarışlar aklıma gelsede oha dedim kendi kendime adamlar o kadar birbirlerini kovaladılar o kadar dar sokaklarda pazara kadar hiç biri bi yere toslamadılar ama yinede seyirci için doyurucu bi filmi olduğu gerçek....8/10
vizyondayken izlediğim için filmi çok iyi hatırlayamıyorum ama çok sürükleyici ve kadronun da normal olarak (robert de niro ve jean reno) çok başarılı olduğunu hatırlıyorum.. izledikten sonra vay be demiştim:)
Başarılı olay örgüsünün yanında çok da zekice senaryo hamleleri içermeyen, ancak tempolu takip sahneleri ve kurgusuyla sıkılmadan izlenen bir "gizli servisler" filmi.
Çok sürükleyici ve bir saniye bile ekrandan gözünüzü alamayacağınız bir film. Hayatımda gördüğüm en iyi arabayla takip-kovalamaca sahnesi bu filmde. De Niro ve Reno için filmi alıyorsunuz ama beklediğinizden çok daha fazlasını buluyorsunuz. İzlemeye değer 8/10