kemerlee
22 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Korku filminden daha çok erotik bir film olarak görülebilecek olan, ne senaryosunda ne işleyişinde nede sonunda bi halt olmayan sadece ünlü bayanları yarı çıplak seğretmek için bakanların bitirebileceği bir film.
çekimlerinde şansız olaylar oldu hadi bu reklam için falan asparagas denildi ama galasında da yangın çıkmıştı yani gerçekten büyülü bir film gibiydi :D Her neyse bence güzel film 10/7.8
ben bu filmi gece yarısı izlediğimden mıdır bılmem ama benı baya etkılemıştı acıkcası puanı cok az buldum ...gayet basarılı bır fılm oldugunu dusunuyorum kesınlıkle ızlenmelı ...
Arkadaşlar bence iyi bir filmdi. İlk başta senaryo çok basit başlıyor ama sonunu iyi bağlamaları filmi başarıya ulaştırmış. İzlenmeli. ben korktum şahsen, özellikle ipek tuzcuoğlunun nas suresini okuduğu sahne çok ürkütücüydü.