Beyzanur Tanıl
1 değerlendirme
19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
İlk kez bir film hakkında yorum yazmak istedim. Gerçekten film beni çok etkiledi. Filmin sonuna kadar ağlamaktan şiştim desem çok da garip olmaz. Ben aşırı beğendim. İzleyecek bir film arıyorsanız kesinlikle bir şans verin derim bence mükemmel bir film...
Bu filmi izliyorsanız ve takipçisiyseniz kesinlikle bir hastalığa kapılmışsınız demektir. Bırakamıyorsunuz asla. Tanrım! İzlediğim bütün ama bütün animasyonlardan ennn mükemmeli, en duygusalı, en harikası! Yani “en” ler yetmez, kelimeler yetmez. Yapımcılara, öykü yazarına, ve önemli olarak besteci ve yönetmenine tebriklerimi sunuyorum. Kesinlikle bu bölümde de herşeylerini ortaya koymuşlar. Herşey #HTTYD 🦇
Kesinlikle bayildigim bir animsayon. Hikaye çok güzel, disney 6 süper kahraman da hep ilgimi çeken bir hikayedir. Ondan sonra Ejderhanı Nasıl Eğitirsin hikayesi geliyor. Çook harika. Yapımcı ve editöre telekkürler. Duygular çok harika aktarılmış, yüz ifadeleri, seslendirme, şirinlik. Her şey ama her şey çook güzel. tebrik ediyorum Dream Works ekibini😌👏🏼
Bir animasyon filmini ne kadar duygusal yapabiliriz diye uğraşmış adamlar. Harika bir filmin devamıda hız kesmemiş. 2018'de gelecek olan 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum.
Belli başlı animasyon klişelerinin dışına çıkılmasaydı daha iyi olurdu.Astrid in Hıçkıdık ile diyalogları çok az olmuş ama yinede güzel bi çizği flimdi
2010 yılındaki ilk filminden bir-iki gömlek daha başarılı ve görkemli buldum. Ya da daha "iddialı" diyelim. Akademi Ödülleri'nde de En İyi Animasyon dalında en büyük favori gibi görünüyor. Diğer adayları izlemediğim için karşılaştırma yapamayacağım ancak başlı başına izlenebilir, sürükleyici ve keyifli bir film olmuş. Yönetmen koltuğunda da aynı isim var. Belli başlı animasyon klişelerinin dışına çıkamasa ve tüm hikayesi tahmin edilebilir olsa da, fazla takılmadan izlemek gerekir.
ilk filmden sonra ikincisinin çekileceği haberini sabırsızlıkla beklemiştim. çizgi film kanalındaki yeni çekilen çizgi-dizi tarzındaki bölümlerini izlemeye başlamıştım. ilk filmi beğenmeyenler kesinlikle izlemesin. çünkü bu film ilkinden de güzel. 10 üzerinden 8.5 puan veriyorum.
Bu filmin birincisini 31 den fazla izledim 2.sini bulduğum anda bırakmam bide gerçeğine çok benzeyen bir oyunu var dragon wild skies biraz geç açılabilir ve ünity web player isteyecektir
Film epik bir animasyon havasındaydı. Bütün sahneler görkemli ve durdurak bilmeyen bir tempo içerisinde oluşturulmuş. Sadece annenin hikayesi hiç tatmin edici değil. Hala uzaklaşma nedeninin mantığını anlayamadım. Bu sorun olmasaydı 5 yıldız verecektim. Ama yinede, çok başarılı bir devam filmi.
Muhteşem bir filim. Özellikle ejderha uçuş sahneleri süper. Dişsiz'e de bayılıyorum. Çok tatlı ve Akıllı. Astrid ise her zamanki gibi çok güzel, cesur ve akıllı. Sinemasına gittim ama CD' sinin çıkmasını nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Kaçırmayın! :)