seyrettikten sonra kendinize hakim olmanız gereken bir film. bu filmi seyredip, üç kuruşluk çulsuz kokarcalar yüzünden doğuda canını feda eden askerimizi düşünüp vatanımıza sahip çıkalım.
Türk düşünürünün bir sorunu var. İzlediğini de okuduğunu da benimsiyor ve tamamını gerçek zannediyor. Materyalin gerçek hayattan alınmış olmasını da koz biliyor ve bunu gerçekliğe yakınlığıyla kıyaslayacağı yerde duygusallığıyla kıyaslıyor.Bu girizgahtan sonra şunu demeliyim. Bu filmi bayanların yorumlamasının hiçbir anlamı yok. Zira onlar izleyebilirler; ama yaşayamazlar. Yaşayanlar da hiçbir zaman yaşadıkları kadar anlatamaz.Meseleyi duygusallıktan uzak anlatmaya çalışacak olursak ortada başarılı ve (Türk filmlerinde görülen nadir bir özellik) 'tutarlı' olarak nitelendiriyorum. Bence daha çok ödül almalıydı, olmadı. Çıtanın üzerinde iş yaptığınız zaman şov kısmını yapamıyorsanız prim hak etmiyorsunuz. Trajik; ama Türkiye gerçeği bu.Film, müzikleriyle olağanüstü bir grafik yakalamış. Kamera açıları ve çatışma sahneleri oldukça başarılı. Kasvetli hava gayet başarılı bir tercih. Nihayetinde askerler açık havada avluya maydonoz ekseler komik olurdu.Yüzbaşı rolündeki Mete Horozoğlunu şimdiye kadar başka projelerde görmek gerekirdi. Bu adam elenirse ya da elemine edilirse üzülürüm. Oldukça başarılı bir aktör.8/10
Tamamen yabana giden bir konu..Aralar tamamen basit sahnelerle doldurulmuş.Çok daha detaylı ve etkileyici sahnelerle çok çok yukarı çıkarılabilecek bir konu
film biraz ucuza yapılmış ama kesinlikle kalitesiz değil.hd sini izledi filmin çokta etkilendim.ama şu günlerde ki ergenekon haberlerini duyunca böyle kişiler için şehit olan askerlerimize üzülüyorum.bizim devlet yine iyiki böylellerine birşeyler demiyorlar.