Avatar: Suyun Yolu
    4,3
    Avatar: Suyun Yolu hakkında görüşlerin ?

Mehmetbilaldogan48
    Mehmetbilaldogan48

17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle muhteşem bir yapıt izlemeyenler muhakkak izlesinler. Avatar gerçekten muhteşem bir film olmuş
    Murat Murat
    Murat Murat

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    İlk filme göre hikaye biraz vasat. Su altı görüntüleri oldukça başarılı. Yalnız 3 boyut olmamış, yani sırf 3 boyut yapmak için yapmışlar, tavsiyem filmi normal 2 boyutlu seyredin, gözlük mözlük kasmayın. İlk film 3 boyutta çığır açmıştı ama bu olmamış...
    DZCE81
    DZCE81

9 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Film gerçekten hakkını veriyor. Saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin geri kalan serisini sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Adem Durmaz
    Adem Durmaz

8 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Görüntü kalitesi emek çok iyiydi fakat senaryo çok baydı ve anlamsız uzundu bu senaryo 90 dakika 2 saate rahat sigardi
    F.Tuğçe Kansu
    F.Tuğçe Kansu

8 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    İlk filmin heyecanıyla gittim.Çok güzel ve sürükleyici.Yalnız çok uzundu.Bir sinema filmi 2 saatten fazla olmamalı bence.Son yarım saat için bile izlenir.
    Umut Cemal Oruç
    Umut Cemal Oruç

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco
    uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco ucouco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco
    uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco
    ,uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco uco
    ab ab
    ab ab

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Cok kısa sürdü beğenmedim seslerde cok kısıktı beğenmedim YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BİT ARTİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    aykut a.
    aykut a.

5 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Ilk 2 saati gereksiz uzatmislar baya sıkıcıydı ama son 1.bucuk saati olağanüstüydü. Cok aksiyon doluydu.Yerimizde kıpırdamadan izledik.Ayni zamanda cokta duygusaldi.Son 1 bucuk saat icin bile gidilir bu filme.Salondan ciktiginizda pisman olmayacaksiniz.
    Hamzacoban680
    Hamzacoban680

5 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Film mükemmeldi avatar serisini izlemesem bile sanki önceki filmleri özlemişim gibi bir his verdi çok çok mükemmeldi en çok sinir olduğum şey neyse spoi vermeyeyim izlemek isteyenler izleyebilir mükemmeldi
    emre çukur
    emre çukur

1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Aklı olan bu filmi ne izlesin nede sinemaya gitsin. Kesinlikle gitmesin bukadar sıkıcı bir film olamaz
    Özge Baykut
    Özge Baykut

31 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Mükemmeldi gerçekten bunca sene beklemeye kesinlikle değdiğini düşünüyorum gerek görseller gerek konunun işleyişi mükemmeldi 1. Filmimden daha güzel olduğunu düşünüyorum
    Kurtoglu26
    Kurtoglu26

31 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Sıkıldım ve başım ağrıdı. Konu sürükleyici değil. Kendilerince görsel bir şölen hazırlamışlar. O yönü fena değil ama bu kadar süre fazla
    bülent Yanbol
    bülent Yanbol

30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    sadece mükemmel görüntüler için 3 veriyorum. Zira en bilindik konular değişik fonlarda bir müsamere havasında işlenmiş, konularda da bir, ikisi haricinde fazla derinlik yok ve film özellikle gereksiz sahneler nedeniyle çok uzun, rahatlıkla 2 saate sığdırılabilirdi. Ayrıca en bilindik konulara veyahut sorunlara bir çözüm belirtisi var mı tabiki yok..o zaman teknolojinin getirdiği güzellikler eşliğinde gürültü patırtıya devam...
    Gokay339
    Gokay339

28 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Genel olarak beğendim film Sade ve güzel olmuşGenel olarak beğendim film Sade ve güzel olmuşşşşşşşşş
    Kardelen A
    Kardelen A

25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    O kadar sene sonra çıka çıka bu mu çıkmış. Gereksiz uzundu ve su altı belgeseli izliyor gibiydim. O kadar aradan sonra çok daha kaliteli bir film beklentisi vardı. Aşırı efektten kaynaklı hala başım dönüyor.