Hanna
    2,9
    Hanna hakkında görüşlerin ?

Libarak
    Libarak

6 Haziran 2023 tarihinde eklendi
    Babası tarafından vahşi doğada eğitilen ve bir CIA ajanı tarafından avlanan genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. Film, Hanna'nın kendini keşfetmesi ve geçmişiyle yüzleşmesi üzerine kurulu. Filmdeki oyunculuklar, müzikler ve çekimler oldukça başarılı. Ancak filmdeki bazı mantık hataları ve klişeler gözden kaçmıyor. Film, aksiyon severler için keyifli bir seyirlik olabilir.
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

21 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
    konu ancak filmin sonunda amlaşılıyor. Yer yerde bayıyor. Ajanlar deneyler falan. Kadro ve oyunculuklar on numara.
    Banu K.
    Banu K.

8 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Vakit kaybı!.. Bourne serisini izleyip sevmiş biri olarak söylüyorum ki; bu film tam bir vakit kaybı
    Amir Han
    Amir Han

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Jason Bourne karakterinin kızçe olan hali diyebileceğimiz Hanna karakteri yerkürenin kuzey kutbunda Erik(Eric Bana) tarafından, gelecekteki bir operasyon için tam bir ajan gibi yetiştirilir. Filmin kadrosunda Cate Blanchett ve Eric Bana gibi star oyuncuların yanında geleceğin Oscar'ını alması beklenen genç yıldız Saoirse Ronan'da Hanna karakterini oynuyor. Filmin ilk yarısı beklentileri karşılasada ikinci yarısı hem oyunculuk hem de senaryo açısından bir çıkmaza girip sarkıyor. Kavga sahnelerininde çok acemice kurgulandığını söylemem gerek. Ama izlenilesi bir film olduğunu belirtmeliyim. 10/7...
    furkan y.
    furkan y.

16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Film güzeldi ama o kadar emek verilen bir filme böyle uyduruk son olmamalıydı.
    Dikkat film içeriği(spoiler) : Hanna ajanı okla nasıl sapladı? Ajan kalkıp hanna’yı vurmak yerine neden kaçmayı tercih etti?Böyle yetenekli bir ajan nasıl olurda ayağı kayıp düşebilir?
    Demirtas
    Demirtas

25 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Kendini merakla izlettiren güzel bir film. Ağır ağır ilerlesede izlediğinize değecek.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

24 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    Joe Wright çekmiş olmasa şimdiye çoktan unutulmuş bir film olurdu belki de ''Hanna''.Özellikle Eric Bana'nın garajda ajanlarla,daha sonra Cate Blanchett'la silahlı çatışma sahnesi ve Hanna'nın en baştaki ajan dövüşü gibi sahneler sayesinde filmin bir yere geldiğini söylemek mümkün.Gerçekten çok iyi çekilmiş sahneler ve Wright'ın ilginç fikirlerini sergilediği bölümler olmuş bunlar.Bunun dışındaki ilk yarısındaki hızı ikinci bölüme taşıyamadığı söylenebilir.Senaryoda da eksikler çok ama sıkılmadan izleniyor yine de.
    BonusDisk
    BonusDisk

13 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    Gerek senaryo gerekse de çekimleriyle çok zayif bir film. Filmdeki oyuncularin çok basarili isimler olmasi bile, filmi kurtarmaya yetmemis. Film bittiginde hiç bir etki birakmiyor.
    Tetsujin-2
    Tetsujin-2

30 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Sakın bu filmi izlemeyin.
    Burdan sonrası "spoiler" içerir dikkat.
    Filmde o kadar çok boşluk var ki baştan itibaren her sahnede bir yenisi ekleniyor.Hangisini söylesem bilemedim.Hanna'nın ışıktan,cattledan,televizyondan korkup interneti hergün takılıyormuş gibi kullanmasını mı,Hanna'nın neden öldürülmesi gerektiğinin hiç açıklanmamasını mı?Ve daha bir sürü şey.Neden babasıyla ayrılıyorlar daha sonra buluşmak için?Hanna okadar askeri küçücük elleriyle dövüp öldürdükten sonra 2 tane kel kafalı moronu mu dövemiyor?Asıl kötü adamımız neden casus olarak yetiştirilmiş bir kızı ararken ıslık çalarak ben burdayım demeye çalışıyor?Kate topuklu ayakkabılarıyla Hanna'ya nasıl yetişiyor?Eric Bana neden bir ajan tarafından takip edilirken terkedilmiş bir araba parkına kaçıyor?Hadi o ajanlar ateş etmeyi düşünemedi neden onları dövdükten sonra telsizi ve/veya silahlarını almıyor?Hanna'nın anneannesi 16 yıldır kimsenin umrunda değilken neden Hanna ortaya çıkınca öldürülüyor?İngiliz aileye ne oldu onlar neden hiç gösterilmiyor?Hanna son süret giden bir askeri jipin altına nası 0.001 saniyede tutunmayı başarıyor?Son olarak da aklıma gelen Eric Bana 13 yıl boyunca saç ve sakalıyla mutluyken ortaya çıkacağı zaman rahatça tanınabilmek için mi kesti?Hayatımda bu kadar saçma bir film görmedim uzak durun.
    Rollercoaster
    Rollercoaster

19 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Filmin afişine,senaryosuna,kadrosuna,fragmanına falan aldanmayın.Aksiyon namına hiçbir özellik taşımayan,inanılmaz monoton bir film.Zor bitirdim...4/10
    monopoly
    monopoly

15 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Filmin senaryosu ve perdeye uyarlaması başarılı. Seslendirmeler ve müzik filme oturmuş. Hiç sıkılmadan izledim, izlenesi bir film.
    sinema
    1 ziyaretçi
    13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Jason Bourne JR,evet kız aslında Bourne nun kızı :-)...Şaka biyana,herkesin dediği gibi aksiyon dozunda,yetiştirilmesinden dolayı cocugun bazı duygulara açlık cekmesi,normal bi cocuk için sıradan olan seyleri onun hiç yasamaması...ama su dna değiştirme olayını biraz daha acsalardı iyi olurdu... hedefi öldü,sözde babası öldu peki sonra ???... bu tip filmler son önemli...ordu kızı alır,kız ortadan kaybolur,kız ölür vs... bir sonun olması lazımdı ama vermemişler...olsun yinede izlenir diyorum...
    Fatih Uznay
    Fatih Uznay

6 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Ne yaparsaniz yapin izlemeyin.. Bu tür filmlerin tutkunu biri olarak söylüyorum. Yasim 38.
    mesuttas42
    mesuttas42

14 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Film tamamen vakit kaybıydı. Örn: Gece ve Gündüz filmmi daha az puan almış ama bu filmden 10 kat daha güzel
    greendestiny
    greendestiny

21 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    siradan bir aksiyon filmi...oyunculara yazik olmus