Hanna
    2,9
    Hanna hakkında görüşlerin ?

kemerlee
    kemerlee

29 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Çok güçlü oyuncu kadrosu, kabarık bütçesi ve oldukça ilginç bir hikayesi olan iyi bir yönetmenin elinde(Luc Besson, Paul Greengrass gibi) şahesere dönüşebilecek bir filmdi Hanna ama Joe Wright gibi kötü bir yönetmenin elinde en olumlu yaklaşımla olmamış bir film.
    Merak uyandırıcı oldukça iyi bir girişte yaptı yönetmen ama ayrıntılara göstermediği özen(şeytan ayrıntıda gizlidir) kötü sahne tasarımı dövüşlerin bilgisayar oyunları yada animasyon gibi durması, kötü oyuncu yönetimi hem Blanchetin hemde Bananın daha zayıf performanslarını hiç görmedim. Filmin kendiyle devamlı çelişmesi televizyonun ne olduğunu bilmeyen, elektirikli aletler karşısında dağılan kız bilgisayar hakkında hertürlü bilgiye sahip(ondan geçmişini araştırabileceğini biliyor) nette sörf bile yapıyo.Filmin başında eğitimli ve aksiyona hazır askerleri silahsız haklıyo sonlara doğru üç beş çakalı haklıyamıyor.Hele son 20 dakikası saçmalığın daniskası filmin sonunu başına bağlamak 70lerde kaldı hala aynı numara kullanılmasıda baydı.
    Son olarakta yönetmenin övgülere boğulan iilk iki filmide(kitap uyarlamaları) aynı saçmalıklardan müstaripti Pride & Prejudicete ne doğru düzgün anlatılan bir aşk vardı nede gurur vardı insanı sıkıntıya boğan bir filmdi.Atonementte sözde herşey vardı aşk, ayrılık, hapisane zorlukları, savaş ama biz hiçbirini ne gördük ne yaşadık hepsi karakterlerin aralarında yaptığı iki üç cümleli konuşmalardan ibaretti yani ortak payda karşımızda anlatma özürlü, herşeyi oldu bittiye getiren ayrıntılara iç özen göstermeyen kötü bir yönetmen var.
    V-for-memetta
    V-for-memetta

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Orta düzey filmlerden olup ilk 20 dk başlangıç olarak çok iyi başladı fakat daha sonra sıradan bildiğimiz aksiyon filmlerine döndü vakti olana arkadaşlar izleyebilir.
    Saygılarımla...(4/10)
    irem94
    irem94

23 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    guzel bir filmdi.
    ilsalaron
    ilsalaron

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    "Hulk" filmden sonra oynadığı filmlerle tamamen bir fiyasko yaratan adeta ben oyuncu değilim kardeşim diye adeta bas bas bağıran Eric Bananın başrolde yine döküldüğü (!) bir casusluk aksiyon filmi. Allahtan filmde son zamanlarda müthiş oyunculuk sergileyen Saroise Ronan var da filmi biraz izlenebilir kılıyor. Ancak genel olarak sorarsanız vasatın altında bir aksiyon filmi.
    legend-is-back
    legend-is-back

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    ilk 10 dakikasi sizi way iyi bir film izleyecegim galiba hissine kaptiriyor .............
    sonrasi ise tam felaket at cope gitsin ...........
    110......
    hele o metrodaki dovus sahnesi o ne sacmaliktir oyle ...........
    magnitude
    magnitude

18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Filmin ilk 15 dakikası 8/10
    Geriye kalanı 2/10 zaman kaybı...
    Quetang
    Quetang

17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    İyi bir konu. Oyunculuklar iyi. Mekanlar güzel. Çekimleri de beğendim. Olmuş.
    FrankMoses
    FrankMoses

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    fragmanın bu kadar güzel olduğu, tanıtımların bu kadar iyi yapıldığı bir filmin daha sıradanlığı aşamadığını görmüş olduk. Hanna dan çok büyük beklentim vardı çünkü inanılmaz güzel bir konu işleniyordu. Belki ben çok büyük beklenti içine girdim bilemiyorum. Oyunculuklara lafım yok ama senaryo daha fazla renklendirilebilirdi. Belkide parasal sorunlar vardır bilemeyiz. Kötülemek istemiyorum.
    begumm-
    begumm-

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    hanna çok fazla dövüş sahnesine rağmen çok sıkıcı bir film...izlemesinizde olur yani.
    beck31
    beck31

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Varlığından haberdar olduğum ama sağlam olmayan referanslarla izlemek istediğim bir filmdi Hanna. Beklediğimin tam tersi çıktı ki sanırım bir çok izleyici de bu açıdan ufak, önemsiz olsa da bir yanılma yaşamış durumda. Buna rağmen kendini toparladı ve sıkmadan sonuna dek izletti. Oyunculuklar sadece hoş, Chemical Brothers işi daha da hoş. Sıkmayan bir seyir ama etkilenmeyi beklemeyin. 6.5/10
    yeldush
    yeldush

15 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden.. Kesinlikle tavsiye ederim, değişik bir konu..
    jesibundy
    jesibundy

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    yılın heyecanla beklediğim filmlerinden biriydi hanna. sadece bir kez fragamanına bakmıştım. yönetmen in kaliteli olduğunu görünce mutlaka seyretmeliyim dedim.

ama tam bir hayalkırıklığı.

film hikayesini iyi anlatamamış. bu yıl moda olan gelenek bu olsa gerek aynı hayal kırıklıkları ben dört numara, kader ajanları, kutsal savaşçı, vb... fimlerde de vardı. hikaye direk bir giriş var ama alt metin ve hikayeden öte görsellik ve aksiyon ön planda tutulmuştu. bu da filmden beklenen beklentiyi karşılamıyor doğal olarak.

sonuç olarak filmin aksiyon sahneleri iyi olmasına rağmen genelde durağan bir yapısı var ve senaryo çok zayıf.
    sinemada izlemeye değmez bir film kanımca.
    burak-ua-1905
    burak-ua-1905

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    müzikleri kesinlikle çok iyi filmde eğlenceliydi izlenebilir
    egemendag
    egemendag

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Filmi beklediğimin altında buldum..Konusu ilginç olmasına rağmen ilk yarım saatten sonra sıkıcı olmaya başlıyor...Özellikle ikinci yarısı artık bitsede gitsek izlenimi doğuruyor..Bence zaman kaybı. (3/10)
    kmenan
    kmenan

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    fragmandaki sahenelerle başlıyor dolu dolu kısa bi süre sonra boğucu bi etki yaratıyo izleyici üstünde:D sıkıcı bence