faruk kurt
3 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film babamın önerisiyle izlemiştim ve hâla tadı damağımdadır ölmekle yaşam arasındaki ince çizgiyi hissettiren aşkı ve dramı iyi bir şekilde işleyen esrarengiz bir yapım 8/10
Filmin 3 saat olması beni biraz yordu ama onun haricinde güzeldi. Tek isteğim; ölümün ödünç aldığı o bedenin sahibinin ismi. Meraktan çatlıyorum hâla. Sanırım bir tek ben merak ediyorum :(
Çok güzel muhteşem bir filmdi.zamansız gelen ölüm o hissiyat,ölümün aşka büründüğü o hal,tek kelimeyle efsane!şimdiki zamana kıyasla bu dönenim filmleri muazzam'şimdiki zaman muamma.
İnsana aşkı yaşattırırken, "kim olursan ol onurunla ve ahlakınla yaşa çünkü bir son ve yeni bir başlangıç var" mesajını insanIn aklına nakşediyor. İtikadi yanlışlara ve kısa bir RTÜK makasına takılmazsanız HAYATA DAİR FİKİRLERİNİZİ OLUMLU YÖNDE ETKİLİYEBİLİR.
can almaya gelen tanrının insanla yaptığı pazarlık… güzel konu. super baslangic ama sonlara dogru bir tık yoruyor adamı film... oyunculuk muhtesem. çok iyi film
Benim için çok özel bir yeri olan bu film tam anlamıyla bir başyapıt diyebiliriz. Film gerek kadrosu gerek senaryosu olsun tam anlamıyla takdire şayan bir yapım oturun arkanıza yaslanın ve izleyin.
TEKRAR TEKRAR İZLEDİĞİM KUSURSUZ BİR FİLM FAKAT ESKİ FİLMLERDE İZLEDİĞİMDE SESLENDİRENLER OYUNCU KARAKTER RUHU TAT VERMEDİ. ESKİ SESLENDİRME ÇOK DAHA SANAT YAŞATIYORDU
İki adım atarsın durup tereddütle arkana bakarsın o kendi yoluna gidiyordur çoktan..arkasından koşsam diye düşünürsün ,vazgeçersin dönüp ters yola yürümeye devam edersin.Bir kaç adım atarsın tekrar dönersin o hala kendi yoluna gidiyordur.Yüzünü düşürürsün yoluna devam edersin.Tam köşeye geldiğinde son bir umutla arkana bakarsın ve onun karşı köşeyi dönüşünü izlersin. Aslında bunun tam tersi onun için de geçerlidir,sen yürüdüğünde o sana bakıyordur arkandan, sen bakarken o yürüyordur arkasına bakmadan. Hayatta kader önemlidir.Ama kader dediğin aynı anda dönüp birbirinize bakışınızı yakalayamamanız değildir.Suçlu olan kader değildir.Suçlu olan, koşup peşinden gitmeyendir.Kaderini sen yazarsın. Filmde dediği gibi:Denememişsen yaşamamışsındır. Ve eğer izlemediysen anlamamış.
Film aslında uzunluğuyla içinde barındırdığı ruh hali değişimini çok hoş fark ettiriyor. Ne kadar gerekli olduğunun tartışmasına girsenizde o sakinleştiren atmosferi hatrına izlenmeli, cidden çok ilginç. Brad Pitt başta olmak üzere belli bir düzeyin üstünde kadro oyunculukları. 7/10
Cok uzun zaman nce izlemistim.Izleyenin asla pisman olmayacagi muhtesem bir film.Sresi uzun olmasina ragmen film bittiginde uzuleceksiniz.Roamntik ve duygusal bir film izlemek istiyorsaniz bu film tam size gre.