esat-ozcan
31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
geç de olsa kendimi savunayım.brad pitt benim de çok beğendiğim bir oyuncu ve fight club la gözümde daha da büyümüştür.ama söz konusu azrail olduğunda daha sert daha tehditkar ne kadar sevgi beslese de bu yönlerini daha çok ortaya çıkarmasını beklerdim.
tek kelimeyle gördüğüm en salak film. Bu filme övgü düzenler sinemadan hiç anlamıyor demektir. Filmde iki muteşem erkek oyuncu var tamam. Ama onlar bile senaryoyu ciddiye almamışlar. Çünkü senaryo yerlerde sürünüyor. Film ilerlemiyor. Herşey uzatılıyor; konuşmalar, mimikler. Karakterlerde derinlik yok. Varmış gibi yapılıyor hep. Pitt'i görünce kalp etışlarına engel olamayan kızlar beğenir ancak bu filmi. Eh takdir edersiniz ki bu da sinema sanatından anlamaya yetmez. Saçma sapan filmler listesinde her zaman zirveye oynayacak nadir filmlerden...
Brad Pitt'i kızlar "gözleriyle yesin", Hopkins biraz daha para kazansın, Forlani'nin hayran kitlesi oluşsun (böyle duru bir güzellik görmedim) diye çekilmiş bir film. Duygusal filmlerden hoşlananlar için birebir tabiki. Sonu gereksiz uzatılmış, başlangıcı (Pitt'in Forlani ile cafede sohbet ettiği bölümün sonuna kadar) güzeldi.
3 saat sürüyor ama 1,5 saate sığabilecek bir film, boşu boşuna uzatmışlar da uzatmışlar.. gerçi Claire Forlani ye hayran olduğum için sıkılmadan izledim ama o da olmasa uyuyakalabilirdim,, fakat değişik bir konusu var, azrail vs. fena değil bir filmdi.
Çok sıkıcı bir film.Hele o aşk sahneleri gerçekten bayıyor.Film sadece Brad Pitt’in fiziği ve Anthony Hopkins’in bakışlarına bırakılmış.Senaryo yetersiz
hayatımda izlediğim en kötü filmdi.bi tek trafik kazası olayı iyi çekimdi o kadar.uzun filmlerin iş yaptığı bi dönemde çekildiği için kendisi de uzun olan bu film uykusuzluk çekenler için ilaç niyetine izlenebilir.zira salonda horlayan olmuştu.