john cazale(sal) film boyunca hiç değişmeyen surat ifadesi ve al pacino nun oyunculuğuçok güzeldi.ayrıca soygun filmleri arasındaki listede 1 numara olmasıda filmin kalitesini gösteriyor.
bana göre dünyanın en iyi soygun filmi değil ama hakkını yememek lazım.al pacino yine şeklini ortaya koymuş.ki yönetmen koltuğunda süper bir film olan 12 angry men filminin yönetmeni sidney lumet var.güzel bir film ama abartılacak bir tarafı yok...
İzlenebilecek sıradışı bir yapım. Ama biraz işleyişte sorun var gibi geldi. Anlamlandıramadığım. Eksik değil aslında. Ama daha da iyi olabilirmiş gibi bir düşünce.
Kurgu çok iyiydi fakat gereğinden fazla uzun ve sıkılabiliyorsunuz ama Al Pacino mükemmel bir oyunculuk sergilemiş ve senaryo ne kadar gerçekse oyunculukta o kadar gerçek gibiydi yine sadece onun için izlemeye deyecek bir film ama izlemezseniz çok ta bişey kaybettiniz diyemiyecem
bu film sadece bir bankada gecmesi dolayisiyla ilk bakista insana sıkıcı gelebılır bende oyle dır dedim ve izlemeye başladım film basından sonuna kadar gercekten cok iyi işlendin ince elenip sık dokunmus...iki banka soyguncusu butun halk tarafından seviliyo...nerdeyse onların tarafına bile onları haklı bulanlar bıle var..Ben film 12 Angry Man a benzettim oda bır odada gecmıstı bu film ise bır bankadagecıyor basından sonuna kadar...mukemmel bır film herkesin izlemesini önerebilirim..Al Pacino var nasıl izlenmezki?????
güzel bi film. al pacino süper tabi yine. sonuna doğru bayıo.olması gereken olmuş bence daha farklı bi son olabilirdi. herşeye rağmen kendi kategorisinde en ii filmlerden biri...
filmin uzun oldugu dogru..ama cok surukleyici oldugu icin asla sıkılmayacaksınız..mutlaka izlemeniz gereken bi rfilm arkadasıma katılıyorum al pacino kusursuz..mutlaka izleyin..hele ki al pacinocuysanız :)