JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
14 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Tuvalet mizahının en ucuz ve basit şekilde kullanılması sonucu bu film çıkmış ortaya.Yapılanın komedi olduğu zaten tartışmaya açıkken güldürmeyi de hemen hiç başaramaması uzak durmak gereken filmlerden biri olduğunu gösteriyor.
Bence çok iyi olmayan ama vasatı aşmaya çalışan bir yapım var karşımızda.Gençlik komedisi tarzında bir film olduğunu söyleyebilirim The Long Weekend için.Filmin bence asıl komedi unsuru o komik videolar olması gerek diye düşünüyorum.Bu arada insan bazı şeyler için çabalar ama olmaz.Şunu söyleyebilirim ki bu dünyada herşey olacağına varıyor.Sadece insanların biraz sabretmesi gerek kanımca.Sonuç bu vasatı aşmaya çalışan bu yapıma ben 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
Sıkıcı bir günde yapacak bir şeyiniz olmadığı zaman o kadar sıkıntının içinde bu film sze harika gelecektir.ama benim gibi çok hevesli bi şekilde izlerseniz büyük hayal kırıklığına uğrar ve bu filme 5 puan verirsinz...
çocuga atları anlatırken o anda atın şeyini gören annesi adamı sapık yerine koydugu sahne müthişti nette gördügümüz kaza vekomik görüntüleri kolajlamışlar film yapmışlar
Tv de gösterseler kaç kişi izler bilmem.Güldürücü sahneler var ama senaryo vasat,çekimler saçma,çok önemli reklamı gördüm dumur oldum filmin sonunda o reklam tutmaz anca gag olur ,etkisi yarım saat belkide az sürdü akılda kalıcı bir özelliği yok,e bu yorumdan sonra izleyecek varsa o da sizin seçiminiz :)
Hiç bir özelliği olmadığı gibi, o kadar sıradan ki ifade edemiyorum... Tamamen gereksiz bir film olmuş... Çok boş vakti olanlar küçük tebessümler sağlayabilme amaçlı seyredebilir