Filmdeki esprilerin çoğu cinselliğe dayalı. Hakikaten güldürücü sahneler var ama o kadar da iyi bir film değil. Yine de boş vakitlerde izlenilesi vasat bir film. 6/10
Bugünlerde hollywood'ta işler kesat galiba. filme gittim ama çok şey beklemiyordum sadece zaman öldüreyim diye gittim öyle de oldu zaman öldü. bazı sahnelere çok gülebilrsiniz ama çıkınca bişey hatırlamıcaksınız. tatlı bir şeker gibi yani film.
slm film klasik amerikan gençliğini biraz abartarak anlatmış ama genede güzel benim american pastasından sonra en güzel bulduğum gençlik komedisi,birde anlayamadım türüne gerilim yazmışlar herhalde gülmekten gerilecez çünkü komedinin ardı arkası gelmiyor,herkese iyi seyirler........
arkadaşların da dediği gibi klasik bir gençlik komedi filmi.boş vaktiniz varsa gülmek için izleyebilirsiniz.özellikle şanssız olanlar izleyebilir. komediden, fazla birşey beklerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirisiniz.Türk hamamı sahnesi süperdi.7/10 sayglılar.
klişe gençlik komedilerinden bir ornek daha..bu film digerlerine gore daha fazla guldurdu beni ...çok eglenceli bir film..amacı bos zamanında iyi vakit gecirmeni saglamak onuda basarıyor..turk hamamı sahneside ilginçti orda ki muzik daha ilgincti..6/10
fena bir film değil american pie kadar komik olması beklenemezdi yinede amatör kamera ile çekilen görüntüler güzeldi filmde de kilise sahnesi hoştu boş vaktiniz varsa izlenebilir.
Çılgın Haftasonu'na American Pie refaransıyla gittim ama beklediğim gibi çıkmadı. Filmde sadece amatör kameralarla çekilen görüntülere gülüyorsunuz, gerisi erotizm düşkünleri için.
bir seyahat sonunda araç beklerken vakit geçirmek için gittim... inanın yapacak hiç bişey bulamayınca sırf vakit geçirmek için bile izlenmeyecek kadar kötü bir film... filmin ilgi çekici tek yanı bir türk hamamı sahnesi olması....