Görevimiz Tehlike'nin yeni basamağı Ghost Protocol, son yılların en iyi, en başarılı ve en sürükleyici aksiyon filmi. Arkadaşlarımla aksiyon filmlerinden konuşurken ilk önce aklıma bu film geliyor. Çok etkileyici. Tom Cruise'u bu filmde bir kez daha Ethan Hunt rolü ile görüyoruz fakat Ajan Hunt bu filmde çok çılgın! Hapishane sahnesi, hastane kaçış sahnesi, dünyanın en yüksek binasına tırmanma, otopark sahnesi en bariz örnekler. Bu sefer kadroya yeni isimler katılmış ve kadroya yakışmış bence. Son dönemin The Avengers gibi filmlerle yıldızı parlamış Jeremy Renner bu filmde iyi bir oyunculuk çıkarmış. Cornetto üçlemesi ile bilinen ünlü komedyen Simon Pegg, bu filmin akılda kalan oyuncularından. Paulla Patton'un ismini daha önce hiç duymamıştım, zaten bu filmle yıldızı parlamış. Sonuç olarak filmde birbirinden iyi ve gerçekçi performanslar ve çılgın aksiyon sahneleri var. Aksiyon sevenler mutlaka izlesin yoksa pişman olurlar bence. 4/5 Not: IMAX'de izlemenizi tavsiye ederim çünkü daha başarılı bir deneyim sunuyor.